Koncert

Nagy találkozás Weisz Viktorral és vendégeivel

Weisz Viktor előadó
Szulák Andrea előadó
Nagy Feró előadó
Kökény Attila előadó
Fűzy Gábor előadó
Budapest Kongresszusi Központ
2020. július 31. (péntek) 19:00
Ár: 5900, 9900 Ft

Helyszín:

Budapest Kongresszusi Központ
1123 Budapest, XII. kerület, Jagelló utca 1-3.

Fellépő vendégek: Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila, Fűzy Gábor


Igazi nagy találkozások térben és időben egy különleges estén a Budapest Kongresszusi Központban: Weisz Viktor és vendégei számos legendás magyar előadó legismertebb dalait veszik elő és éneklik el, ahogy az csak ezen az estén hallható. Szécsi Pál, Máté Péter, Koós János, Aradszky László és sokan mások a nem mindennapi zenei ünnepen.


Weisz Viktor, a Voice tehetségkutató döntőse. Édesapja gitáros volt, Viktor pedig már kisgyerekként sokat tanult tőle a zenélésről, éneklésről. Az éneklés mellett gitározik és zongorázik.


Belépőjegy ár:
9 900 Ft (földszint közép)
5 900 Ft (földszint bal és jobb szektorok)


VIP-jegy: 19 900 Ft (részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n) FIGYELEM: ezt a belépőjegytípus csak a földszinti nézőtér helyeire vásárolható, a VIP asztalokra nem! Válassza ki a jobb oldalon található engedménylistát, majd a VIP belépőjegy opciót, és kattintson a nézőtéren arra a székre, ahol ülni szeretne!


VIP Plus asztal: 250 000 Ft/asztal (1 db belépőjegy = 1 asztal, max. 10 fő/asztal - italbekészítés + részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n.)


VIP Party:
A VIP-jeggyel és VIP Plus jeggyel rendelkezők részt vehetnek a koncertet követő zártkörű, VIP Party-n a műsor fellépőinek a társaságában, korlátlan étel- és italfogyasztással.