Koncert

Nemzeti Jutalomosztó Gálaest & Koncert

Siketfajd előadó
Auróra
2021. június 11. (péntek) 17:00
Ingyenes

Helyszín:

Auróra
1084 Budapest, VIII. kerület Auróra utca 11.

Díjátadással egybekötött zenés-táncos rendezvény a Csandragupta Attiláné Emlékkuratórium és az Auróra közös szervezésében.
Mint azt tapasztaljuk, hazánk szétaprózódó kulturális közege hosszú évszázadok óta értékválsággal küszködik. E tendencia megfékezésére alapult a Csandragupta Attiláné Emlékkuratórium, ami egyik pillanatról a másikra a legmagasabb szakmai grémiummá nőtte ki magát a magyar művészettámogatás rendszerének gazzal benőtt, szikes talaján.
A kuratórium tagjai a neves magyar kollázsművész és aerobikedző, Csandragupta Atilláné több ezer emlékét és szellemiségét ápolják és próbálják meg pályázati úton napról napra újraéleszteni.
A beérkező pályaművek közül pártatlanul, ideológiamentesen, kizárólag szakmai szempontok alapján szemezgettek, mindvégig szem előtt tartva Csandragupta Atilláné szigorú, de egészséges gondolatvilágát, ami irányzatoktól mentes maradt teljes alkotói pályája során, ami egyáltalán nem volt rövid.
Vegyetek részt a tárlatvezetéssel, jutalomosztással és zenés-táncos mulatsággal egybekötött nívós kultúreseményen, az Aurórában!
Ahogy Csandragupta Attiláné mondta: „Magasabbra azt a lábat! Már csak egy perc, ezt még bírjuk ki! Ez az!”


A kuratórium tagjai:
- Egger Géza
- Fekete Ádám
- Göndör László
- Hajmási Péter
és talán egy nő


Hivatalos program:
17:00 Textil workshop - Lőrinc és Cili szétszéledése a városban
18:00 A kuratórium bemutatkozása és a kiállítás ünnepélyes megnyitója
18:150 Fekete Ádám tárlatvezetése
18:30 Amalthea Nightingale Princilla performansz
19:30 Díjátadó gála és pénzosztás
20:00 Siketfajd koncert
21:00 A Csandragupta Attiláné emlékét és szellemiségét máig hűen őrző leghíresebb zenekar koncertje


FONTOS!
A gála és koncert programok csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet részt venni. A workshop és kerthelyiség szabadon látogatható.