Koncert

NeoBudapest presents: Cyberpunkz 2020 - with HYPER (US)

Elmarad
Hyper előadó
Gridscape előadó
Megahit előadó
Dürer Kert (Nagyterem)
2020. március 27. (péntek) 22:00
Ár: 4990 Ft, elővét: 3990 Ft, early bird: 2990 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (Nagyterem)
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Budapest a disztopikus jövőben. A várost egy teljhatalmú vállalat-konglomerátum irányítja. Az esős, ködös, neonfényes utcákat bandák uralják. Az emberek életük minden percét a technológia és a számítógépek ölelésében töltik, állandó megfigyelés alatt.


A NeoBudapest csapata egy 100% cyberpunk stílusú bulira invitálja a közönséget. A kultikus cyberpunk regények (Neurománc), filmek (Szárnyas Fejvadász), videojátékok (Deus Ex) által inspirált Cyberpunkz sorozat nyitóeseményén a videojáték-történelem egyik legjobban várt szereplője, a CD Projekt Red által készített "CYBERPUNK 2077" című játék hivatalos bemutatójából ismert HYPER lesz vendégünk egyenesen az Egyesült Államokból.

Az este folyamán a fellépők a nyolcvanas évekbe visszatekintő modern synthwave, darksynth, outrun és electro hangzásokkal fűszerezik meg a tech noir hangulatot. Várunk minden terminátort, adatfutárt, hackert, kiberkémet és replikánst sok szeretettel erre a fantasztikus estére!

▲▼ FELLÉPŐK ▼▲

■■ HYPER (US) [DJ SET] ■■■■
A világszerte tűkön ülve várt Cyberpunk 2077 videojáték hivatalos beharangozójának háttérzenéjével, a "Spoiler"-rel Hyper egy szempillantás alatt került fel a cyberpunk palettára. Ezt 2019-ben a stílusosan "Cyberpunk EP" névre keresztelt lemez követette, melynek segítségével mégjobban bebiztosította helyét a stílus képviselői között. Az Egyesült Államokból érkező DJ lassabb, ám brutálisan kemény electro/synth ütemeivel garantáltan megrengeti majd a Dürer falait.


■■ MEGAHIT [LIVE] ■■■■
A hazai synthwave egyik sötétben megbújó alakja, Megahit a cyberpunkos vonal megtestesítője. Három albummal és két EP-vel a háta mögött fellépett már Oroszországban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is. Ezúttal egy megújult élő műsorral áll közönség elé, igazi cyberpunk synthwave hangzással, dinamikus vizálokkal és fényekkel kísérve.


■■ GRIDSCAPE [DJ SET] ■■■■
Gridscape számtalan hazai és külföldi synthwave rendezvényen bizonyított már. Szerepelt a Fekete Zaj fesztiválon, illetve Szlovákia legnagyobb partysorozatán, a Nightcallon is. DJ-ként pedig többször megmutatta, hogy a synthwave mellett a french electro, a future funk és az industrial sem áll tőle messze, de egy óvatlan pillanatban akár metal is előkerülhet a keze alól. Most is egy hasonlóan változatos és pörgős DJ szettre számíthattok tőle.


■■ ENVO [DJ SET] ■■■■
Envo a Neonhullám partysorozat egyik alapítójaként kezdte el synthwave előadói pályafutását. 2019-ben készült el első saját albuma Dreams címmel, melyről bizonyára nálunk is fogtok számokat hallani. Envo változatos, dinamikus synthwave szettjével gondoskodik majd a hamisítatlan cyberpunk hangulatról.


■■ KENSHIRO+ [DJ SET] ■■■■
KENSHIRO+ a hazai színtér egyik új résztvevője, aki a synthwave mellett a metal világában is aktívan tevékenykedik. Ezen az estén mindenféle sötét(ebb) synthwave és darksynth zenével adja meg az alaphangot a közönségnek.