Koncert

▼ NKS - Nem Közölt Sáv + Mikee Mykanic ▼ dupla lemezbemutató ▼

Mikee Mykanic előadó
Dürer Kert (Nagyterem)
2020. október 09. (péntek) 19:00
Ár: 2999 Ft, elővét II.: 2499 Ft, elővét I.: 1999 Ft, early bird: 1499 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (Nagyterem)
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Október legnagyobb hiphop bulija a RapCaviar prezentálásában a Dürer Kert nagytermében, melyen két zseniális albumot hallgathatsz meg előszőr élőben Budapesten!


RapCaviar proudly presents:


NKS - Nem Közölt Sáv - 'Mélyen a város felett' lemezbemutató
MIKEE MYKANIC - 'Ujjal Bumm' lemezbemutató


support: Cholna


◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤


Október 9-én két zseniális albumot hallgathatsz meg előszőr Budapesten a Dürer Kert Nagytermében!


A 'Mélyen a város felett' című nagylemez 2019 egyik legjobb lemeze lett olyan közreműködőkkel, mint Mikee, Busa, Ketioz, Tirpa, DSP, vagy éppen Saiid! A lemez 5-ik száma kiemelkedik a többi közül, hiszen a 'Vegyetek jót ha tudtok' című fülbemászó dalt szinte már mindenki kívülről fújja, és a youtubeon is már 300.000 megtekintés felett jár!


✭ ✭ ✭ Hurrá! Vagyis Vijjú, Vijjú! ✭ ✭ ✭ 


A békéscsabai fenegyereknek harmadik szólólemeze gyakorlatilag letarolta az egész internetet! A lemez Mikee zseniális stílusát tükrözi, hiszen egyszerre lavírozik az ósulis és az újvonalas beateken egyaránt, közben teljes mértékben megtartva hitelességét a szakmában! A 'Ujjal Bumm' albumon összesen 11 szám található, olyan közreműködőkkel, mint Krúbi, Ketioz vagy éppen Nyzee!


Egy szó, mint szám október legnagyobb hiphop bulija a RapCaviar prezentálásában a Dürer Kert nagytermében, melyen két zseniális albumot hallgathatsz meg előszőr élőben Budapesten!!