Koncert

No Last Page "Hangadó" lemezbemutató, The Tumor Called Marla, Bad Habit

előadó
előadó
Robot
2018. december 07. (péntek) 20:00

Helyszín:


1073 Budapest, VII. kerület Akácfa utca 49.

NO LAST PAGE A hazai Punk-rock színtér egyik legfrissebb formációja. A 2016 óta aktívan működő csapat lendületes hangzással és mélyreható dalszövegekkel szolgáltat energiákat a közönségnek.


2018. Október 30-án megjelenik első nagylemezük "Hangadó" néven. A zenekar országos lemezbemutató turnéra indult aminek Budapesti állomása a Robot klub-ban lesz!
Az új lemez minden tekintetben színes, a punk-rock témák mellett boncolgatja a Metált és a Pop-rock-ot is.
Kovács Zoltán, a zenekar énekese az új lemezről:
„ A lemez hangulatát, a dalok szövegeit mélyen befolyásolta az akkori élethelyzetem és érzelmi állapotom. Édesapám súlyos betegsége miatt kórházba került, emellett iszonyatosan erős volt a politikai légkör mindenhol, és habár próbáltam ettől távol maradni, mégis éreztem a súlyát. Egyik percről a másikra a 21 éves srácból hirtelen érett, döntéshozó felnőtté kellett válnom, aki a család élére áll, és ez nagy falat volt. Akkoriban csatlakozott Bakonyi Ádám gitáros a zenekarhoz, hogy bővítse a hangzásunkat, és ez nagyon jót tett az egész csapatnak és a közös munkának is. Így sikerült összerakni egy olyan anyagot, amire mindannyian büszkék vagyunk és izgatottan várjuk, hogy mi lesz a folytatás!”


A THE TUMOR CALLED MARLA egy budapesti elektro-metál szextett, mely szándékai szerint egy kimért, modern metal gerincre épülő, elektronikus elemekkel fűszerezett műfajt hivatott megteremteni, egy izgalmas, elvont atmoszférába csomagolva. A zenekar 2014 év eleji megalakulását követően 2015-ben készítette el első 7 tételes EP-jét Trance címmel, mely az amerikai Imminence Records disztribúciója alatt látott napvilágot az ismert online felületeken november 27-én, fekete pénteken. Az album kiemelkedően jó kritikákat kapott a kapcsolódó zenei médiában itthon és külföldön egyaránt. 2018 júliusában az Hammer Music Kft., Edge Records gondozásában megjelent első, tízszámos nagylemezük, amit Limbo City névre kereszteltek.


A BAD HABIT zenekar 2013 végén alakult meg egy debreceni kertesház nappalijában a gimnáziumi barátságok kezdetén. 2017 tavaszára pedig elérte jelenlegi felállását. Addig sok minden történt a 6 tagú fiú-lány énekduóval operáló punk-rock csapattal. Megnyerték 2016-ban a Szobrock Tehetségkutatót és felléptek az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében Budapesten. A döntőben való megmérettetést megismétlik 2018-ban is, amit ezúttal a szarvasi Dobbantón küzdöttek ki maguknak. Ma a zenekar már 3 kislemezzel és 3 single megjelenéssel rendelkezik, amikhez 8 videóklipet is forgattak, valamint zenéjük megtalálható az összes fontosabb zenei megosztó oldalon. Nem csak online, de élőben is egyre aktívabbak: felléptek már a Fish!, a Cloud9+, az Ocho Macho, az Action és Sex Action zenekarokkal olyan helyeken, mint pl. debreceni Hall, Roncsbár. A zenekar az utóbbi másfél évben elkezdte bejárni az ország klubjait és fessztiváljait. Felléptek a Campus, Lesz Feszt, Főhe színpadain, de már Erdélyben is jártak két alkalommal, valamint Felvidékre és Nyugat-Magyarországra is ellátogattak, hogy az új lemezt minél több helyen bemutathassák.