Koncert

No Last Page, Ink My Mind, The Desperate Mind [CZ]

No Last Page előadó
Ink My Mind előadó
Robot
2019. október 11. (péntek) 20:00
Ár: 1000 Ft

Helyszín:

Robot
1073 Budapest, VII. kerület Akácfa utca 49.

▶ INK MY MIND
„2014 óta termelünk nehézfémmel ötvözött rossz érzéseket, leginkább zenének hívjuk. Megjártuk már a magyar klubok egy jó részét, és most újult erővel vágunk neki az ország felfedezésének.
Nem tudjuk a stílust meghatározni; metál, mi ennyiben szoktunk maradni egymás között. Függetlenül adtuk ki az összes eddigi önálló dalunkat, no meg egy kislemezt 2018-ban, ami a „Vége” címet kapta. Nem marketingeltünk. Nem vagyunk benne jók. Nem is leszünk, de szeretnénk több helyen terjeszteni az igét, mert jó dolog új emberekkel az ősidők óta létező emberi zenén keresztül összekapcsolódni. Idén ennek hangot is adtunk egy új dal formájában, ami „1000-1” névre hallgat. Új dalok és koncertek vannak a láthatáron, mi pedig készen állunk, mint Spongyabob.”


▶ The Desperate Mind
A punk rock cseh nagyágyúi zenéjüket leginkább olyan klasszikusokhoz tudják hasonlítani, mint az Anti-Flag, a NOFX, Billy Talent, és a Green Day. Szövegeik főleg politikáról, és forradalomról szólnak. A zenekar koncertjei energikusak, ami a magyarországi első koncertjükön(!) sem lesz másképp!


▶ No Last Page
Fiatal, mérges, lázadó, szerelmes, ösztönző, álmodozó panel metál/punk-rock 5 városi arctól, Budapestről.
A zenekar első, Szívből Vérzel című kislemeze 2016-ban jelent meg, amit Az Alvin és a Mókusok vendégeként országos, és külföldi klubturné keretében mutathattak be 2016-17 között Londonban, Bristolban, Birminghamban, Stuttgartban, Dunaszerdahelyen, és egész Magyarországon. 2018 október 30.-án a HANGADÓ című első nagylemezük megjelenését követően közös lemezbemutató turnéra indultak a The Tumor Called Marla zenekarral.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás