Koncert

Oh Yeah Day ★ A klasszikus jazz világnapja ★ Bohém Ragtime Jazz Band

Helyszín:


Louis Armstrong születésnapja alkalmából ingyenes jazzkoncerttel várjuk vendégeinket.


A kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band koncertjei a tízes húszas-harmincas évek Amerikáját idézik, a zenén kívül mókával, bohémsággal. A régi magyar számok pedig a boldog békeidők Budapestjének hangulatát hozzák vissza. Ideális kikapcsolódás minden korosztálynak az óvodástól a dédnagymamáig.


_______________________________________


Az Oh Yeah az élet igenlését jelenti: az az érzés, amikor kiszakad belőlünk egy "Oh Yeah" ...elismerésünk jeleként, egy jó koncerten, egy jó ital vagy egy csodálatos nő láttán. Aki egyszer már átélt egy ilyen pillanatot, az újra és újra keresi ezt a csodálatos érzést. Az Oh Yeah életérzés a szabadság zenéjén, a jazzen keresztül törhetett fel először szabadon és terjedt el világszerte. Élje át mindenki ezt az érzést Louis Armstrong (augusztus 4.) születésének évfordulójához legközelebbi pénteken! Oh yeah!


Az "Oh Yeah" mozgalom 2010 novemberében indult, célja, hogy Louis Armstrong születésnapján, a klasszikus jazz zenét nemzetközi szinten megünnepeljük. Először 2011-ben került megrendezésre az esemény, számos koncertet tartottak 5 országban (Ausztrália, Brazília, Spanyolország, USA és Magyarország). 2012-ben Texasban volt egy Oh Yeah Day fesztivál, amelyen a magyar Bohém Ragtime Jazz Band is fellépett.
_______________________________________



Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249