Koncert

OM ( AUM ) 108 • 2021 / Újrakezdés / Restart / Tibeti Torokénekkel

Ölvedi Gábor előadó
Online nézhető ONLINE
2021. január 06. (szerda) 19:00
Ingyenes

Bármi is történt tegnap, minden egyes új reggelen újra miénk a lehetőség és a döntés, hogy máshogy csináljuk a dolgokat. És ez a lehetőség életünk végéig itt lesz.
Az OM ( AUM ) mag-szótag ( Bídzsa Mantra ) a bennünket körülvevő világ születésének alap-hangrezgése, a legelső, legegyszerűbb, legletisztultabb, de mindent tartalmazó szándék, amely a mindannyiunkban jelen lévő Élet és az élni akarás legtökéletesebb kifejeződése.
Odaadó és elmélyült gyakorlása emlékeztet Bennünket arra, hogy honnan jövünk és, hogy merre érdemes tartanunk a mindent összetartó szeretet szándéka mentén a jelen-lét időtlenségében.
Ezt az ősrezgést tibeti torokénekkel fogjuk (ki-ki a saját énekghangján) 108-szor együtt zengetni, recitálni, énekelni, belerezgetni a szívünkbe és a sejtjeinkbe és a folyamat segítségével emlékezni.
Vannak idők, amikor szükségünk van arra, hogy újraindítsunk magunkban alapvető dolgokat, hogy rendeződhessenek az összekuszálódott szálak. Érdemes nem toldozgatni-foltozgatni, hanem kibontani és újrafonni életünk szövetét, rácsodálkozni egy más perspektívából a szépségére és a benne rejlő végtelen lehetőségeinkre, hogy minél tisztábban láthassunk és szerethessünk.
Kapcsolódjatok a Karma Pema Dorje YouTube csatornához.