Koncert

Operettszilveszter 2019

Bordás Barbara előadó
Dolhai Attila előadó
Fischl Mónika előadó
Gubik Petra előadó
Homonnay Zsolt előadó
Kocsis Dénes előadó
Laki Péter előadó
Lévai Enikő előadó
Lukács Anita előadó
Nádasi Veronika előadó
Szendi Szilvi előadó
Vadász Zsolt előadó
Budapesti Operettszínház
2019. december 31. (kedd) 15:00
Ár: Minden jegy elkelt!

Helyszín:

Budapesti Operettszínház
1065 Budapest, VI. kerület, Nagymező utca 17.

"Mi mással koronázhatnánk meg méltóbb módon ezt az évet, mint egy fantasztikus gálaműsorral? Az Operettszilveszter során színházunk sztárjainak előadásában csendülnek fel a legnagyobb operett- és musicalslágerek, és aki szeretne, egy finom vacsorát is elkölthet nálunk az esztendő utolsó éjjelén.


December 31-én nagyszabású Operettszilveszterre invitáljuk Önöket! A nap folyamán két operett-musical gálaműsort is rendezünk, délután 15 és este 19 órai kezdettel. Az előadások során nagyszínpadunkon a legparádésabb operett- és musicalslágereket hallhatják majd színházunk sztárjainak tolmácsolásában."


Színpadra lép többek között Bordás Barbara, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gubik Petra, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter, Lévai Enikő, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt. Közreműködik továbbá a Budapesti Operettszínház Énekkara, Balettkara és Zenekara.


A gálákra kétféle jegy váltható, VIP és normál:
- A normál jegy a délutáni előadásra tartalmazza az előadás megtekintését a Nagyszínpadon, valamint a szünetben egy pezsgős koccintást.
- VIP jegy tartalmazza a páholyos elhelyezést a műsor alatt, a VIP különterem használatát a szünetben, ahol szendvicsek, üdítők, pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztására van lehetőség. Továbbá az előadás után ültetett svédasztalos vacsorát a Kálmán Imre Teátrum galériáján, és a Párizsi randevú című című produkció megtekintését 23.00-tól, azt követően pedig zenés-táncos mulatsággal várjuk nézőinket hajnalig.


A Kálmán Imre Teátrumba este külön belépésre is van lehetőség, ahol megtekinthetik a Párizsi randevú című dinner show-t, amelyet megelőzően állófogadást tartunk, ahol hideg és meleg ételeket, üdítőt, ásványvizet, kávét kínálunk. A csak ide szóló jegyek ára a Nagyszínpados előadás látogatására nem jogosít.


Lehetőség van kombinált jegyet is váltani, ebben az esetben mindkét helyszínre jegyet kell vásárolni. Az asztalok elfoglalása érkezési sorrendben történik.