Koncert

Pardon ME! & Luscinia

Pardon ME előadó
Luscinia előadó
Lámpás
2022. január 14. (péntek) 20:30

Helyszín:

Lámpás
1074 Budapest, VII. kerület, Dob utca 15.

Az megvan, amikor egy házibuliban random piákból összekeversz egy koktélt és annyira jól sikerül, hogy még te is elnézést kérsz érte? Na, valahogy így alakult a Pardon ME!
A két hölgyeményből és három szép szál legényből álló formáció, név szerint Kiss Eszter „Shuta” – ének, Götz Blanka – dobok, Szabó Imre – basszusgitár, Szántó Bálint – gitár, Takács Tamás „Taki” – gitár, vokál. Zenéjükben felismerhető a pop-rock, a heavy blues és a funk-metál stílusjegyei, az énekdallamok és vokálok pedig dögös csaj-rock és soul /R'nB ábrándok közös gyermekei. Tehát mindenki, amit talált otthon, elhozta a próbaterembe, bedobták egy kalapba, jól összerázták és 2020. December 23-ra el is készült az 7 track-es minialbum, a LUST.


2019 szeptemberében alakult a Luscinia zenekar, de tagjai ettől már jóval hamarabb tevékenykedtek a szakmában.
A pop-rock műfajt képviselik, de szívesen ötvözik a különböző zenei stílusokat dalaikban. Jelenleg mindannyian tanulók, a Kőbányai Zenei Stúdiónak köszönhetik találkozásukat. 2020 augusztusában megjelent első EP-jük Égivándor címmel.
Az albumon 5 dal található: Időleges, Labirintus, Magadtól önmagad, Bazár, Rongyos dallam. 2020 decemberben A Befutó – Zenei Tehetségkutatóban bejutottak a Top 8 versenyző közé és sikeresen elnyerték „A Legjobb Dal”-nak járó különdíjat. Labirintus c. dalukkal bekerültek A Dal 2021-es műsorába. 2021 júniusában az Öröm a Zene – Balassagyarmati fordulójában elnyerték Balassagyarmat különdíját és gitárosuknak ítélték az Újfalusi Gábor Díjat kiemelkedő zenei tehetségéért. 2021 júniusában az Öröm a Zene – Veszprémi fordulójában III. helyezést értek el. 2021 júliusában az AztaQ Zenei Tehetségkutatón különdíjasak lettek. A közeljövőben terveik közt szerepel, hogy minél több koncertet tarthassanak és készülőben van a 10+1 dalos nagylemezük.