Koncert

Payer Öcsi emlékkoncert

Kati Bár előadó
Varga Vince előadó
Zichy-kastély
2021. július 31. (szombat) 17:30
Ár: 2800 Ft, elővét: 2500 Ft

Helyszín:

Zichy-kastély
2072 Zsámbék, Zichy Miklós tér 3.

Payer Öcsi (1941. 07. 31. - 2011. 03. 31.) a mai napig meghatározó alakja a magyar könnyűzenei életnek, mint zeneszerző , mint előadó egyaránt. A mostani emlékkoncert alkalmával, születésének 80., valamint halálának 10. évfordulójára állítunk emléket. Az ismert slágereken kívül pár olyan dal is repertoárra kerül, amely a közönség számára talán kevésbé vagy egyáltalán nem ismert. Mindezek a dallamok két formációban kerülnek előadásra.


Az első részben a Kati bár zenekar prezentálja Öcsi szerzeményeit. Számukra ez egy kirándulás egy másik műfajba, hiszen alapvetően ők a jazz világából érkeznek, de örömmel tesznek eleget a felkérésnek.


A második részben pedig a Zsámbékon nevelkedett Varga Vince szórakoztatja a kedves közönséget, akivel Payer András szinte testvéri kapcsolatot ápolt. Varga Vince nemcsak a zsámbékiak körében elismert és kedvenc előadó, hanem a szélesebb közönség körében is egyre nagyobb rajongó táborral rendelkezik.


Payer Öcsi saját szerzeményein kívül hallhattok még néhány olyan külföldi dalt, amelyet Ő is szívesen tűzött műsorra fellépései alkalmával.