Koncert

PomPom Crocodile Rave // The Family Rave

Karányi J. Dániel közreműködő
TRIP
2019. október 12. (szombat) 16:00 - 18:30

Helyszín:

TRIP
1011 Budapest, Batthány tér

Október 12-én, szombat délután 4 órától 6:30-ig tart a buli, ahol a Magyarországon ritkán hallható, Los Angelesben is híres dj, producer és filmzeneszerző Karányi Dani fog játszani a Batthyány tér mellett álló volt tengerjáró hajón, a TRIP-en. A PomPom Crocodile Rave-en a Dunán bulizhattok, csúcsminőségű hang, sok UV fény mellett a szülők igazi buliban érezhetik magukat, amíg a gyerekeket nemcsak a zene, hanem óriáslabdák, konfetti és buborékfújás szórakoztatja. Babasarok, kreatív asztal és animátorok is várják őket és így adott a biztonságos bulizás. Magyarország első bulisorozata, ami az egész családnak szól uzsonnától vacsoráig.


A PomPom Partyhoz hasonló bulik hetente mennek nagy sikerrel Londonban, de már az USA-t és Ausztráliát is meghódította ez az új őrület. Ez egy különleges délutáni családos party uzsonnától vacsiig. Egy buli, ami miatt nem kell nagyit vagy babysittert hívni, ami után nem leszünk másnaposak, és ahol megmutathatjuk: a gyerekes buli nem attól lesz jó, hogy a zene is gyerekes, sőt.


Egy videó a buliról.


A PomPom Crew hiszi: a buli nem korfüggő! A szervezők profi partyszervezőként és szülőként hozták létre a PomPomPartyt, hogy szülők a babákkal és gyerekekkel együtt minőségi zenére, gyerekbarát helyszíneken táncolhassanak. Az elmúlt fél évben Budapest különböző helyszínein bulizhattak a szülők és gyerekek menő apuka DJ-k- Palotai Zsolt, Metha, Mango, Cyborg Templar, Bernáthy Zsiga, Crimson & Grasshop, Peter Makto - szettjeire.


Persze a hang gyerekfülre van szabva, és izgalmas dekoráció, gyereksarok és animátorok fogadják a családokat. A gyerekek imádják az ütemeket és játékokat, míg a szülők egy kis időre úgy érezhetik magukat, mint az igazi éjszakai bulikban.


A közös táncolás ereje mindenkire jó hatással van: stresszlevezető, a gyermeki agy fejlődésének nagyon pozitív, segíti a kreativitást és a bensőséges szülő-gyerek kapcsolatot is. És nagyon nagy buli!

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás