Koncert

Punnany Massif Tripla

Punnany Massif előadó
Budapest Park
2020. augusztus 09. (vasárnap) 19:30
Ár: 4999 Ft, Terasz: 8999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

"Hát hagyd el mit megszoktál, Hello Szia Váratlan!
Az életedről szóló film, amit forgatsz: vágatlan."


Egy szelet nyár - Punnany Massif x Park Klub
Bár idén a vírushelyzet miatt nem tud egyszerre többezer ember szíve dobbanni a Punnany legnagyobb slágereire, de semmiképp nem maradtok a kedvencetek nélkül a nyáron. Ezért a srácok három egymást követő napon, augusztus 8-án, 9-én és 10-én is exkluzív, kislétszámú klubkoncerteket adnak nektek a szabad ég alatt, a kisszínpadon! Bulizz egy karnyújtásnyira kedvenceidtől - és a felfokozott hangulat és a családias környezet olyan élményt ad majd, amit még évek múlva is emlegetni fogtok!


Jegyek csak nagyon limitált számban kaphatóak, az értékesítés augusztus 4-én 14 órakor indul!


Jegyinformáció az eredetileg tervezett dátumra szóló Punnany-koncert jegytulajdonosoknak:


A korábban megváltott Punnany-jegyeteket automatikusan utalvánnyá alakítják át. A jegyek értékének összegéig utalványodat augusztus 3-tól a három Punnany-nap közül bármelyikre beválthatod, a készlet erejéig. Az érvényben lévő rendelkezések értelmében minden koncertre csak limitált nézőt tudnak beengedni, így érdemes sietni, hogy ne maradj le!
Ha esetleg az új dátumok közül egyik sem felel meg, utalványod augusztus 3-tól számítva 12 hónapig bármikor felhasználható bármelyik értékesítésben lévő koncertre.


A koncertjegyed 8-án a Dzsungelben, 9-én és 10-én a nagytánctéren (vagyis a koncert helyszínén) zajló 22:00 óra utáni bulira biztosít ingyenes belépést.