Koncert

Quimby - Plusz-Mínusz

Quimby előadó
Budapest Park
2021. október 14. (csütörtök) 18:00
Ár: 5499 Ft, elővét: 4799 Ft, Terasz jegyek: 9999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

A Quimby zenekar az elmúlt időszakban sok kihívással volt kénytelen megküzdeni. A világjárvány és a frontemberünk időszakos hiánya duplán feladta a leckét. A kezdeti bénultság idővel alkotó energiává alakult, hiszen borzasztóan hiányzik a zenekarnak a közönségük és az a rengeteg pozitív energia, ami az elmúlt 30 évben zúdul rájuk az irányotokból. Érezték, hogy lépniük kell és Tibit közösen várva össze kell tartaniuk. Így jött létre a Quimby Plusz-Mínusz koncertfilm, amelyet 2021. október 14-én a Budapest Parkkal közösen visznek színpadra. A vendégek listája egyelőre meglepetés, de figyeljétek a zenekar és a Budapest Park közösségi oldalait, ahol hamarosan felfedik a kilétüket. Tartsatok a Quimbyvel ezen az egyszeri és megismételhetetlen óriás bulin!


Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárló emailben kap tájékoztatást. Kérdés esetén küld emailt a park@budapestpark.hu címre.


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek számára lehetséges!

Ajánlók és kritikák: