Koncert

Quimby

Quimby előadó
Barba Negra Track
2019. szeptember 20. (péntek) 19:00
Ár: 5500 Ft, elővétel augusztus 20-ig: 4500 Ft

Helyszín:

Barba Negra Track
1117 Budapest, XI. kerület Neumann János utca 2.

Vendég: Jónás Vera Experiment


A Quimby egy őrületes koncerttel búcsúztatja a nyarat szeptember 20-án, a Barba Negra Trackben. A zenekar idén nyáron a fesztiválok nagyszínpadjai mellett játszott kastélyokban, lépett fel cirkuszi artistákkal, most pedig egy hatalmas szabadtéri klubkoncertre invitálja rajongóit. Az idén 28 éves Quimby mindig igyekszik valami újat kitalálni: láttuk már őket színházban Teátrum műsorukkal, klasszikus zenekarral, idén a tagok összes mellékprojektjét felvonultató
Family Tugedörrel turnéztak, de játszottak a Freak Fusion Cabaret artistáival, zenéltek a Balaton közepén és az ország legszebb kastélyaiba is becsempészték a rock and rollt.


Mindemellett ezen a nyáron is ott vannak szinte az összes nagyobb zenei fesztivál
nagyszínpadán. A mozgalmas nyarat egy hamisíthatatlan Quimby-koncerttel zárják, egy koncertbe sűrítve a nyár összes energiáját: a megható naplementéket, az átdorbézolt fesztiválokat, a széles mellű szabadságérzést és az esőben elcsattant csókokat. Az emlékeit mindenki kitáncolhatja és beleénekelheti a csillagos égbe, a Quimby pedig ehhez a legjobb
dalaival és a hatosfogat őrületével készül, hogy közösen búcsúzhassanak az idei szezontól szeptember 20-án és újabb meglepetésekkel vághassanak neki az ősznek.


A Quimby előtt a Barba Negra Trackben Jónás Vera, Fonogram- és Artisjus-díjas énekes- dalszerző zenekara, a Jónás Vera Experiment finom dalaival ringat el, majd hív táncba egy tigris vadságával.