Koncert

Rhys Fulber, Priest, Craven, Kryptomorph

Rhys Fulber előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. szeptember 18. (szerda) 20:00
Ár: 5500 Ft, elővét: 4900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A Front Line Assembly egyik motorja, Rhys Fulber a tavalyi teltházas zenekari koncert után szólóban, saját show-val érkezik Budapestre! Az estet egy nagyszerű svéd formáció, az egykori Ghost tagjaiból verbuválódott Priest vezeti majd fel.


A Front Line Assembly egyik motorja, Rhys Fulber a tavalyi teltházas zenekari koncert után szólóban, saját show-val érkezik Budapestre! A billentyűs-producer második albumának turnéján lép fel az A38 Hajón, amiről már ismerhetünk is egy EP-nyi dalt. Ez alapján legalább egy olyan szuper anyagot jósolunk, mint a tavaly megjelent stúdióalbuma, a Your Distopia, My Utopia. Előadását az új zenék premiereztetése mellett saját VJ-tevékenységével spékeli meg, és természetesen elővesz néhány saját világára interpretált FLA-dalt is.


Fulber előtt a svéd Ghost utódzenekara, a Priest gondoskodik a felvezetésről. A synth pop/industrial formáció 2017-es debütalbuma, a New Flesh megjelenésével már az egész világát füleit magára tapasztotta saját műfajain belül. Félelmetes maszjaik mögött magas fordulaton pörgő zenészek rejtőznek, akik sikerrel turnézták körbe Európát Nitzer Ebb és az Aesthetic Perfection vendégeként.


Az estét egy-egy félórás szett vezeti fel az írországi † Craven † és a Nibiru bolygóról érkező Kryptomorph.