Koncert

Sabaton | Avatar | Dynazty |

Sabaton előadó
Avatar előadó
Dynazty előadó
2022. augusztus 20. (szombat) 17:00
Ár: 14900 Ft, kiemelt állóhely: 19900 Ft

Megérkezett a Sabaton koncert új időpontja és helyszíne: a 2022 márciusán elmaradt turnédátumot a lehető leghamarabb, már nyáron, egy hatalmas ünnepi bulival pótolja a zenekar augusztus 20-án a BARBA NEGRA szabadtéri színpadán, melyre érvényesek a korábban megváltott jegyek! A szervezők a zenekarral együttesen arra a döntésre jutottak, hogy a koncert megvalósításának legbiztosabb módja, ha azt nyárra időzítik.


Alábbiakban olvashatjátok a jegyekkel kapcsolatos pontos információt!


"Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a SABATON – The Tour To End All elnevezésű turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2022. augusztus 20-án, új helyszínen, a Barba Negrában kerül megrendezésre.


Sajnos a The Hu, valamint a Lordi zenekarok az új időpontban nem turnéznak a SABATONNAL, további előzenekarok bejelentésére a későbbiekben kerül sor.A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, Önnek további teendője nincs. Mivel a Barba Negrában ülőhely nem áll rendelkezésre ezért a már megvásárolt I.-es kategóriájú ülőhelyek a kiemelt állóhelyekre, a II.-es kategóriájú ülőhelyek pedig a normál állóhelyekre érvényesek.


Abban az esetben, ha az új időpont vagy a helyszín nem felel meg Önnek, kérjük jelezze jegyvisszaváltási szándékát 2022. április 15-én éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.


A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk."


További jó hír, hogy pénteken érkezik a Sabaton “The War To End All Wars” című friss lemeze. Azon túl, hogy sokan várták már a zenekar legújabb dobását, a hazai rajongóknak kedveskedve speciális H-music kiadványként is megjelenik az album. Mindenkinek, aki eddig megrendelte vagy most megrendeli közvetlenül a H-Music-tól a kiadványt, ajándékba jár egy máshol nem elérhető, magyar zászlós Sabaton kitűző, hogy a kiadó így köszönje meg a leghűségesebb rajongók támogatását!