Koncert

Seth Troxler & Archie Hamilton at Cinematiné

Seth Troxler előadó
Archie Hamilton előadó
Polarize előadó
Jaffa Surfa előadó
Cinema Hall Budapest
2019. december 30. (hétfő) 17:00 - 2019. december 31. (kedd) 04:00
Ár: elővétel: 5000 Ft, VIP: 7000 Ft

Helyszín:

Cinema Hall Budapest
1101 Budapest, X. kerület, Népligeti út 2

A nappali bulikra szakosodott Cinematiné csapat több alkalommal okozott kellemes meglepetést az elmúlt években. Ilyen volt például az, amikor megcsinálták az első téli bulijukat, ahol a legendás Lee Burridge a téliesített RIO-ban tüzelte fel a hangulatot, vagy amikor Loco Dice két egymást követő évben is ugyanazon a napon lépett fel.
A közönség szeptember vége óta várta, hogy történjen valami, és annak, aki esetleg azt gondolta, hogy idén már kifogyott a csapat az ötletekből, jelentjük tévedtek! Hétvégén bomba robbant, amikor kitették az eseményt és az eddig ismeretes Archie Hamilton mellett megjelent a programban az elektronikus zene egyik különc figurája, Seth Troxler!
Az amerikai Seth az egyik legőrültebb figura a szcénában, akit világszerte ismernek, kedvelnek és az általa közvetített Chicago house és minimal techno, karöltve az angol Archie Hamilton szintén house és techno zenékkel vegyített zenei áramlatával tökéletes alkalom lesz arra, hogy kitáncoljuk magunkat az évből.
Merthogy a Cinematiné csapat mindezt a tökéletes programot december 30-ra, azaz előszilveszterre időzítette, amiben még annyi kiegészítésre is fel kell hívnunk a figyelmet, hogy most nem a Hengermalom utcában, hanem a Városliget mellett, a Cinema Hall-ban találkozhatunk!
Ezzel a Cinematiné egy újabb olyan programot terít a lábunk alá, melyre nehéz lesz nemet mondani, de miért is tennénk!? Talán ez lehet az év legboldogabb hétfője, amit majd korán, 16 órás kezdéssel el is rúghatunk. A jegyek már online elérhetők és érdemes is sietni, mert ez a buli fix, hogy teltházas lesz!
Seth szellemét egy alig pár nappal ezelőtt felkerült, egyértelműen világosban adott szettel idézzük meg:
https://www.youtube.com/watch?v=Oo_EMQQ7rEE