Koncert

Skindred

Skindred előadó
Akvárium Klub (KisHall)
2019. június 25. (kedd) 20:00
Ár: 4900 Ft, elővét: 4500 Ft

Helyszín:

Akvárium Klub (KisHall)
1051 Budapest, V. kerület Erzsébet tér 12

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a Skindred budapesti, az Akvárium Klubba tervezett fellépése új időpontban kerül megrendezésre. Az új dátum 2019. június 25. kedd.
A megváltott jegyek érvényesek az új dátumra is, de ha valakinek nem felel meg az új dátum, lehetőséget biztosítunk visszaváltani a jegyeket 2019. február 28-ig. 


A zenekar közleménye:
Örömmel jelentjük be, hogy csatlakozunk a Disturbed zenekar közelgő ,,Evolution” európai és brit turnéjához. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk, és alig várjuk, hogy játszunk nektek! Sajnos ez azonban azt jelenti, hogy a tervezett ,,Big Things” saját európai turnénkat új időpontban tartjuk meg. Az összes eddigi megvásárolt jegy érvényes az új dátumra, június 25-re. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kevéssel a koncert előtt kell lemondanunk a februári bulit. A megértéseteket köszönjük, és alig várjuk, hogy júniusban találkozzunk az eddigi legjobb Skindred koncerttel, amit valaha láttál. Szeretettel Arya, Benji, Dan and Mikey.


Érkezik az Akvárium Klub KisHalljába a newporti Ragga Metal csapat, a Skindred. Zenéjük vegyesen ötvözi a punkot, a metalos riffeket a hip-hop és reggae ütemekkel, amit egy kis finom poppal és elektronikával is vegyítenek. A Skindred koncertjein mehet a fejrázás és az ugrálás, mindig garantált bulival érkeznek a srácok. A karizmatikus Benji Webbe vezette zenekar 2018 áprilisában jelentette meg hetedik, Big Tings című nagylemezét, melyet most élőben is hallhat a közönség június 25-én az Akvárium Klub KisHalljában.