Koncert

Sold out! - Bohemian Betyars Pogo

Bohemian Betyars előadó
Dürer Kert
2020. február 27. (csütörtök) 19:00

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

A zenekar tíz évvel ezelőtti kezdeti időszakának fejenpörgős, pogózós punkkoncertjeinek szellemét idézik fel ezzel a limitált férőhelyes, tél végi bohém összecsapással Budapest utolsó underground helyén, a Dürer kertben. Ötdeci vörös a gallér mögé, térdvédők, surranók fel, és irány vadulni a középső terembe február 27-én, ahol kő kövön nem marad!


Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.
A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.
A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.
Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.
Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.
Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.