Koncert

Solére - Másért EP bemutató | Hundred Sins

Solére előadó
Hundred Sins előadó
Akvárium Klub (KisHall)
2022. január 14. (péntek) 19:30
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft

Helyszín:

Akvárium Klub (KisHall)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Az elektronikus space-pop stílusában mozgó Solére saját érzelmeit emlékeit örökíti meg dalaiban, izgalmas minimál hangszerelésben. Az elmúlt évek sikereket halmozó single-jei, és klipjei után most 2022. januárjában megjelenő kislemezét mutatja be az Akvárium színpadán, ahol az EP-n kívül elhangzik minden eddig megjelent, és néhány a majd leendő nagylemezén szereplő szereménye is. Solére mellett zenész barátai is feltűnnek a színpadon az este folyamán néhány feat. erejéig: Beton.Hofi, OHNODY, Millair, Dárdai Blanka
A titokzatos Hundred Sins élőben zenekarával, és 13 (!) vendégelőadóval veszi be az Akvárium színpadát.
A maszk mögé rejtőző feltörekvő fiatal producer olyan előadókkal dolgozott együtt a közelmúltban, mint Beton Hofi, AKC Misi, ajsa luna vagy éppen Lidokami. Zenei stílusát az experimental, bass heavy és túlszaturált szavakkal lehet jellemezni. EDM múltjának köszönhetően a zenéin megfigyelhetőek a trance-dubstep stílusjegyek amik nagyban meghatározzák a “Hundred Sins hangzást”.


A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek látogathatják.