Koncert

Stimming (live/DE), Daniel Santiago, Daniel Ban

Stimming előadó
Daniel Santiago előadó
Daniel Ban előadó
Mirmur előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. október 05. (szombat) 23:30
Ár: 4000 Ft, elővét: 3500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Line Up: Stimming (Live)! (DE), Daniel Santiago (Pure Lust / HUN), Daniel Ban (Pure Lust / HUN), Mirmur (Pure Lust / HUN)


„Nem félek megmutatni az érzéseimet és nem félek ezeket felhasználni a zenémben sem.”


Kevés előadó képes igazán egyedi hangot képviselni a mai elektronikus zenében. Egy-egy jól elkapott groove, vagy az, hogy valaki képes megmozgatni a táncteret ma már nem elég ahhoz, hogy az ember maradandó nyomot hagyjon ebben a műfajban. A hamburgi Martin Stimming zenéje folyamatosan változik, fejlődik, sosem tudhatjuk mivel rukkol elő legközelebb, csak azt, hogy ez összetéveszthetetlenül „Stimming”.


Martin 10 évesen már hegedült, zongorázott és dobolt is. 16 évesen kezdett producerkedéssel foglalkozni, de hamar rájött, hogy ez lesz a végzete. Első saját zenéi a Solomun és Adriano által alapított Diynamic Music-nál jelentek meg. 2009-es „Reflections” lemeze a széles körű szakmai elismerés és közönségsikerek mellett a műfajban neves Ibiza DJ Awards legjobb új előadó díját is jelentette számára.


Zenéiben hangsúlyosak a saját készítésű hangfelvételek, melyeket szigorúan mindig csak egyszer használ. Ebben azonban semmi sem szent, a hangforrások között megtalálhatunk kávéfőzőt, gyerekjátékokat, aprócsörgést, 22.000 lóerős hajómotort, vagy akár mezei pizzaszeletelőt is. „Ezeket a hangokat nem tudod egy szintetizátorból kiszedni. Attól függően, hogy mennyit csavarsz rajta, a hangzása ezeknek lehet nagyon természetes vagy épp pont az ellentéte.”