Koncert

Stubborn, Wishes

Stubborn előadó
Wishes előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2019. május 16. (csütörtök) 20:00
Ár: 2200 Ft, elővétel: 1800 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Két remek zenekar, amelyek igazi ereje élőben mutatkozik meg, őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.


A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható.
Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 Ep-t, valamint 2 nagylemezt (The Ache of Love - 2014, Let's Start a Fire - 2018) mely utóbbi, nemcsak, hogy 2018 egyik legerősebb hazai anyaga lett, hanem definiálta is azt, amit a Stubborntól nemcsak élőben, hanem lemezen is elvárhatnak a rajongók: a feszes váltások, a súlyos groove-ok mellett önfeledt, pozitív vibe sugárzik a dalokból.
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.
A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis felettébb őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.


"A Wishes nektek egy zenekar, nekünk a lehetőség, hogy átadjuk a pozitivitást, amit mi kaptuk a zenétől. Ha egy pillanatra átérzitek, amit mi, akkor már elértük a célt!"