Koncert

Super Starsky szülinap, vendég: Lions of Suburbia

Super Starsky előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2019. szeptember 18. (szerda) 19:30
Ár: 1200 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Hatalmas szülinapi bulit csap a Super Starsky, akiknek zenéjében az esztrádműsorok csillogása szókimondó pop-punkkal találkozik, előttük fellép a kiváló ska-reggae Lions of Suburbia.


A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben – azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Az ötlet bevált: mára kiderült, hogy az örökzöld slágerek is megszólalhatnak izgalmasan, ha azokat nem haknisan-lagzisan, hanem zúzósan, energikusan adják elő. Ráadásul a csapat ezt már 8 éve csinálja, és ezt most júl megünneplik Veletek az A38 teraszán!


Gimis garázszenekarból az MTV Icon deszkáin át számos fesztivál színpadára vezetett a korábban Escape-ként elhíresült, jelenleg Lions of Suburbia névre hallgató, szemtelenül fiatal és még szemtelenebbül ambiciózus tagokból álló székesfehérvári banda útja. A zenekar a magyar ska élet üde színfoltja. Hangzásviláguk egyediségének és változatosságának hátterében a különböző műfajokból merített ihletek állnak. Ez a különleges elegy, ami ska, swing, reggae, egy kis jazz és rythm and blues összehozva egy remek pop hangzással, mindig meghozza a felhőtlen jó hangulatot a koncerteken. Egy valamit biztosan leszögezhetünk nehéz lesz nyugton maradni, amíg az oroszlánok zenélnek.