Koncert

Swing à la Django

Kobuci Kert
2021. június 02. (szerda) 20:00
Ár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

A Swing à la Django együttes egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklór zene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova, ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus. Az együttes A Dal 2021 döntős zenekara volt. Legnagyobb ihletőjük, Django Reinhardt, a belga származású, műfajteremtő gipsy-jazz gitáros, valamint Roby Lakatos, akivel egyre több közös produkcióban és koncerten vesznek részt az utóbbi években. A Swing à la Django zenekar tagjai korábban olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint Stochelo Rosenberg, Sting, Zubin Mehta, Andrea Bocelli és Roby Lakatos. Felléptek többek között a New York-i Carnegie Hall-ban, a Hong Kongi Operában, a Royal Albert Hall-ban, a Montreux-i Jazz Fesztiválon és a Montreali Nemzetközi Jazz Fesztiválon.


Ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert, életkorra való tekintet nélkül, kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos, érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
A védettségi igazolvány hiánya miatt a jegy visszaváltására nincs lehetőség!