Koncert

Szabó Leslie Online Klubest

Szabó Leslie előadó
Online nézhető ONLINE
2021. május 20. (csütörtök) 19:30
Ár: online jegy: 2500 Ft, többen nézik: 3500 Ft, támogató jegy: 6000 Ft

Szabó Leslie - Egy Analóg Ember egy digitális világban.
A nagybetűs hangszeres zenész, ízig-vérig.
Aki járt már a klub-estek bármelyikén, tudja, hogy őt hallgatva, akár egy gitárral, akár zenésztársakkal, csak úgy repül az idő.
Olyannyira, hogy az kétszer egyórásra hirdetett koncert akár az örökkévalóságig is eltarthat, hiszen a közönség is ismeri azt a dalát, hogy ‘Játssz még…', amely a ráadások végtelen sorát indítja el mindig és aki szerelemből zenél, annak sosem kell kétszer mondani, hogy folytassa.
Lassan egy éve nem találkoztunk.
Sokan, sokszor kérték, hogy legalább így, digitális formában, tudjunk integetni egymásnak, tartva egymásban a lelket, hogy lesz ez még máshogy is!
Sokan kérték már akkor, amikor még nem volt ez az átkozott vírus helyzet, hogy lehessen követni messziről is egy-egy koncertet.
Az igazat megvallva, erre eddig nem volt igazán jó platform.
Most már van.
Kicsit idegen dolog ez egy ‘csak élőben’ gondolkodó zenésznek, de az online térhez képest a legtöbbet hozzuk ki az ÉLŐ szóból, szinte tényleg egy légtérben érezhetjük magunkat.
Főpróba is ez valahol, ha jól sikerül, akkor bevezetjük a későbbi (reménybeli) élő klub-estek során is, hiszen rengeteg rajongó él Budapesttől messze, akár más országban.