Koncert

Szeder & Lóci - Dalszerző!

Csorba Lóci előadó
Magyar Zene Háza (Szabadtéri színpad)
2022. augusztus 13. (szombat) 10:30
Ingyenes

Helyszín:

Magyar Zene Háza (Szabadtéri színpad)
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

Jobbnál jobb koncertekkel várjuk az egész családot, egész nyáron! A klasszikus zenétől a jazzig, a pantomimes cirkusztól egészen a közös dalírásig - érdemes kilátogatni a Városligetbe, minden szombaton 10:30-tól a szabadtéri színpadunkra!
A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában: miből szülessen a sláger?

Szeder-Szabó Kriszti és Csorba Lóci szép eredményeket értek el külön-külön saját zenekaraikkal (Szeder és Lóci játszik), mégis egy közös missziót dédelgetnek régóta: egy olyan előadást létrehozni, ami közérthető nyelven mutatja be a könnyűzene nyelvét, sőt, együtt fedezik fel ezt a rendkívül sokszínű világot. Minden ember dalszerző, még ha nem is tud róla – és a dal műfaja vesz minket körbe nap mint nap. Minden gyerek fogékony a zenére, és természetesen dalokkal veszi kezdetét a „beavatásuk” is: egy népdalt, egy karácsonyi dalt, vagy egy gyerekdalt tanulnak meg elsőként. No de ezek a dalok miből születtek? Miből építkeznek? Mire van szükség egy slágerhez?

Kriszti és Lóci egy interaktív, 50 perces előadás során készíti el az idei év legnagyobb slágerét a gyerekekkel közösen, amiből az is kiderül, hogy ki mindenkiből lehet dalszerző?