Koncert

Szeder

Szeder előadó
ELLÁTÓház
2019. november 28. (csütörtök) 19:00
Ár: 2499 Ft, elővét: 1999 Ft, early bird: 1499 Ft

Helyszín:

ELLÁTÓház
1074 Budapest, VII. kerület Dob utca 19.

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes-dalszerző 2013 óta meghatározó része és egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. A Reggeli dal és Feri feneke írója sok szívbe belopta magát kortól és nemtől függetlenül. Bájos, szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. A sodró zenekari hangzást profi zenésztársainak köszönhetjük. Új anyagában a sanzonos alapokat integrálta egy dinamikus, sokszínű, már-már rockos világba.
Negyedik lemezével, a Bátran lépekkel Szeder bátran lépett egy új szintre. A szövegek mélyebbek, személyesebbek lettek, segítenek válaszokat találni az útkereső embernek a mai változó világban. Újdonság még, hogy Szeder a gitár mellett már szintetizátoron is játszik, zenésztársai pedig hol kellő érzékenységgel, hol dögös beatekkel, vagány játékukkal adnak további színeket a zenekari hangzáshoz.


Szeder (ének, gitár szinti), Lee Olivér (gitár, vokál), Szabó Árpád (hegedű), Borbély Mátyás (basszusgitár), Mihalik Ábel (dob, vokál)


PROGRAM
19:00 Kapunyitás
20:30 Szeder

Ajánlók és kritikák: