Koncert

Takács Nikolas 33

Takács Nikolas előadó
BMC - Koncertterem
2019. december 21. (szombat) 20:00
Ár: 8900, 12900 Ft

Helyszín:

BMC - Koncertterem
1093 Budapest, IX. kerület Mátyás utca 8.

Takács Nikolas és zenészbarátai különleges koncerttel készülnek az év végén a BMC Koncerttermében.

Nikolas 2010-ben az ismert televíziós tehetségkutató verseny döntőseként vált egy ország kedvencévé. Az R'n'B, a soul és a funk a lételeme, de emellett a jazz világában is jártas. Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a magyar jazzélet legkiemelkedőbb alakjaival már lehetősége nyílt egy színpadon állni, többek közt a világhírű Jávori Vilmossal és Babos Gyulával.


Az idei évben jelent meg a 7. nagylemeze, Takács Nikolas 33 címmel, melyet először élőben december 21-én a BMC Koncerttermében hallgathat meg a közönség.


Új lemezénél, a 33-nál, Takács Nikolas eltér az eddig megszokott stílusától, ugyanis eklektikus és csak magyar dalok hallhatók rajta. A koncerten zenésztársaival együtt adja elő a dalokat vonósok kíséretében, így teremtve a közönség számára ünnepi hangulatot a három nappal későbbi karácsonyhoz.


"Boldog vagyok, hogy azok a dalok, amelyek megszülettek az elmúlt egy évben, élőben először szívem egyik legkedvesebb koncerttermében, a Budapest Music Centerben hangozhatnak el. Az egész lemez a szívem zenéje. Olyan érzéseket, gondolatokat, üzenetet fogalmaztam meg, amelyek tükrözik a lelkem jelenlegi állapotát. Bízom benne, hogy aki magához veszi, az megtalálja azt, amire éppen szüksége van. Úgy hiszem, hogy mindenkinek és mindenkihez szól.” (Takács Nikolas)


Mindezek mellett további meglepetéssel is készül a Budapest Music Centerben, mivel egy lemezkeresztelőnek is tanúi lehetnek az eseményre érkezők, amely szokás Magyarországon nem megszokott.

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás