Koncert

Tankcsapda - Második évtized

Helyszín/Időpont változás
Tankcsapda előadó
Budapest Park
2021. július 30. (péntek) 18:00
Ár: 5499 Ft, Limitált elővét: 4499 Ft, Terasz jegyek: 8999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Fennállásának második évtizedébe repít vissza a Tankcsapda.


Hazánk legnépszerűbb rockzenekara - a háromtagú Tankcsapda - a hármas szám jegyében, a tavalyi 30 éves jubileuma után idén három részletben vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének. A Tankok ezen a koncerten a 2000-től 2009-ig megjelent dalaikat hozzák magukkal. Olyan korszakalkotó rockhimnuszok születtek ekkor, mint az Ez az a ház, az Adjon az ég, a Rock a nevem, vagy a Köszönet doktor. Hamarosan pedig Neked is lehetőséged lesz leadni a voksod, hogy a TCS második évtizedéből melyik dalokra zúznál legszívesebben!


A három koncertre bérlet is váltható. A bérletvásárlók közül néhány szerencsés ráadásul személyes találkozót nyerhet a zenekarral - részletek hamarosan!


Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárló emailben kap tájékoztatást. Kérdés esetén küld emailt a park@budapestpark.hu címre.


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek számára lehetséges!