Koncert

“The Great Tour” feat. Sabaton, különleges vendég: Apocalyptica, vendég: Amaranthe

Sabaton előadó
Apocalyptica előadó
Amaranthe előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2020. január 22. (szerda) 19:00
Ár: Ülő jegy: 14900 Ft, álló jegy: 12.900 Ft (korlátozott számban “early entry” jegy váltható)

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

The Great War címmel július 19-én jelenik meg az új Sabaton album, amelynek borítóját ezúttal is Sallai Péter készítette. A 2016-os The Last Stand lemez folytatása egy konceptalbum lesz, a csapat 20 éves jubileumára jelenik meg, a témája pedig az első világháború.


A lemez megjelenését turné is kíséri, melynek magyar állomása a Budapest Arénában lesz 2020 január 22-én. A zenekar látványos, pirotechnikával megspékelt, nagyszabású koncertre készül.


A Hammer Concerts történetében először korlátozott számban, az első 300 vásárló úgynevezett “early entry” (korai belépést biztosító) jegyet kap, ráadásul mindezt normál állóhelyes áron.


A turné, így a budapesti állomás különleges vendége a csellómetalos finn Apocalyptica, míg az est nyitóbandája az Elize Ryd énekesnő vezette pop-metalos Amaranthe lesznek.


Az Apocalyptica az új Sabaton lemez első kislemezes dalából (Fields of Verdun) átiratot is készített.


Pär Sundström: "Tavaly láttam az Apocalyptica madridi koncertjét, és az általuk kreált mágikus atmoszféra teljesen ledöntött a lábamról. Egyúttal kíváncsivá is tett, hogy ezek a fantasztikus zenészek mire lennének képesek egy Sabaton dallal. És hogy milyen lenne, ha egy még kiadatlan dalunk Apocalyptica-verzióját vennék fel?"