Koncert

The Night Flight Orchestra, Black Mirrors

Black Mirrors előadó
A38 Hajó
2018. december 11. (kedd) 19:00
Megjegyzés: Sometimes The World Ain't Enough - European Tour 2018

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Sometimes The World Ain't Enough - European Tour 2018


Szűk egy évvel a The Night Flight Orchestra tavalyi meglepetést okozó és nagy sikerű, Svéd Grammy díjra jelölt Amber Galactic albumának megjelenése, és az azt követő lélegzetelállító november/decemberi európai turnéja után a Soilwork éléről jól ismerhető Björn “Speed” Strid énekes vezette supergroup máris bejelentette, hogy befejeződtek a munkálatok a svéd progressive rock csapat várva várt következő albumán, melyet Sometimes The World Ain't Enough címre kereszteltek.


Az új anyagot év végén turnéra viszik, melynek budapesti állomása december 11-én lesz az A38 hajón. Björnék előtt a turnén a Black Mirrors vezeti fel az éjszakát.


Az album 2018. június 29-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában, 12 vadonatúj szerzeménnyel. A limitált kiadás és a bakelit verzió egy exkluzív bónusz dallal bővül, a japán kiadás pedig egy 14. számot is tartalmaz.


A Sometimes The World Ain't Enough lemez produkciójért ismét maga a zenekar felelt, a felvételek pedig Svédországban zajlottak a olyan helyeken mint a Handsome Hard Music / Larsson Music Studio, illetve a Nordic Sound Lab. A banda gitárosa Sebastian Forslund felelt a keverésért, a maszterelésre pedig Thomas ”Plec” Johansson kerített sort a The Panic Room-ban.