Koncert

The Project :: Hall w/ Artbat

ARTBAT előadó
Bamboleo előadó
Botek előadó
Janett előadó
Hotter előadó
ELTE Lágymányosi Campusa
2020. október 24. (szombat) 22:00
Ár: 8000 Ft, elővét: 7000, 6000 Ft, early bird: 5000 Ft, VIP: 10000 Ft, 9000 Ft

Helyszín:

ELTE Lágymányosi Campusa
1117 Budapest, XI. kerület, Pázmány Péter sétány 1/a.

The Project: Hall w/ ARTBAT in partnership with Octopus


Az újonnan 'The Project' névre hallgató exkluzív rendezvénysorozat 2020-tól világsztár előadókat és nagyszabású eseményeket reprezentál Budapest szerte. A már közkedvelt Octopus bulisorozattal karöltve hozzuk el nektek a világ egyik legnépszerűbb melodic-techno duóját. 'Hall' alcímen futó debütáló partinvk kiemelt vendége az aktuális közönség kedvenc: ARTBAT! Helyszínünk pedig az ELTE Campus Gömb Aulája / Harmónia Terme – melyet külön erre az alkalomra alakítunk át és hangszigetelünk a VOID Acoustics jóvoltából.


Az Octopus bulikon immár rendre megszokható, sőt már-már kézzel tapintható Cercle bulik hangulata, ami most is 100%-ban végig fogja kísérni az estét. Egy nagyon extra, gyönyörű szép kupolás aula mint helyszín, már önmagában lebilincselő látványt nyújt, de ezt megspékelve a világsztár státuszban lévő #ARTBAT-al valami csodálatos képet alkot.


A kijevi DJ / producer páros Artur és Batish jelenleg az egyik legfényesebben izzó csillag a elektronikus zene egén. Olyan címkék mint a Diynamic, a Fryhide vagy a Watergate már önmagukban elegendő referenciát jelentenének, de hosszan tartó sikert mégis az garantálja, hogy zenéik rendre visszatérő elemei olyan külföldi világsztárok szettjeiben, mint: Solomun, Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5 vagy éppen Richie Hawtin.
A páros nem először látogat Budapestre, és borítékolható, hogy a tavalyi telt házas megmozdulás és grandiózus szett után most még nagyobb robbantásra lehet számítani tőlük.


---- LINE UP
ARTBAT (UA)
support: TOBAK, Botek, Janett, Bamboleo, Hotter