Koncert

The Southern Oracle "Exodus Aesthetic" lemezbemutató | Lightchaser & The Sexy Wild East

Lightchaser előadó
Dürer Kert
2021. november 25. (csütörtök) 19:00
Ár: 2500 Ft

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

The Southern Oracle negyedik lemeze az “Exodus Aesthetic” nyers fordításban annyit tesz a “kivándorlás esztétikája”. Ez a baljós hangzatú sejtelmes cím utal a hosszú évek óta fennálló tarthatatlan helyzetből való kiút keresésére, fundamentális hazugságok konvergenciájára a pandémiától a migránshelyzeten és globális felmelegedésen át a hatalmon lévők véget nem érő ciklusainak hálójában való vergődésig.
A zenekar már nagyon várta, hogy az áprilisban megjelent kiadványt bemutathassa a közönségnek teljes egészében egy különleges setlist keretein belül, ahol előkerülnek rég nem játszott számok is. Ehhez a lehető legjobb hely az új Dürer Kert, ami viszi tovább a hőn szeretett underground klub sokéves színvonalát. A zenekar 10 éve a Dürerben játszott először ezen a néven és az első “Hellwakening” című lemezük bemutatója is itt volt számtalan másik emlékezetes fellépéssel együtt.
A este igen csak színes lesz, hiszen a nyitó banda a brit The Sexy Wild East lesz, akiknek ez a debütáló koncertjük. Utánuk pedig következik a dorogi hardcore brigád, a Lightchaser, akik az új kislemezükkel érkeznek.


Az érvényben lévő kormányrendelet alapján az eseményre való belépést 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégek, illetve a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek számára tudják biztosítani.