Koncert

TOMM¥ €A$H (EE)

előadó
Dürer Kert (NAGYTEREM)
2019. február 18. (hétfő) 20:00
Ár: 5900 Ft, elővét: 5500 Ft

Helyszín:


1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

A világ legkülöncebb rappere, az észt TOMM¥ €A$H november 30-án jelenteti meg régóta várt ¥€$ című debütáló lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.


A világszerte elismert konceptuális művész és zenész az elmúlt pár évben tartolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával, a mai napon pedig a turné bejelentésével egyidőben X-RAY c. vadonatúj dalával bővül a nem semmi videográfia. Az új klip egyúttal már a november 30-án érkező, régóta várt debütáló lemez, a ¥€$ előfutára.


Természetesen a lemez Tommy eddigi művészetéhez hasonlóan eklektikus és izgalmas lesz, meglepő fordulatokkal. Olyan művészek működnek közre rajta, mint Boys Noize, Amnesia Scanner, A.G. Cook és Danny L Harle és még néhány váratlan, meglepetés név is feltűnik majd az albumon.


És bár korábban is igen masszív volt a Tommy rajongók köre, kultusza az elmúlt 12 hónapban még tovább nőtt, köszönhetően például a Dazed Magazine Dazed 100 listáján elért 8. helynek, a Charli XCX-szel való turnézásnak vagy éppen annak, hogy szerepelt Rick Owen SS19 showján.


TOMM¥ €A$H már többízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, február 18-án a Dürer Kertben.