Koncert

Vasárnapi Iskola 5 - online fesztivál

Cymbal Rush előadó
Dorota előadó
Valami Swing előadó
Uzgin Üver előadó
Deus Ex Quartet előadó
Volver La Vida előadó
Tha Sudras előadó
Online nézhető ONLINE
2020. június 07. (vasárnap) 10:30

Nagyszabású online fesztiválsorozatot indít az A38 Hajó a Hajónapló.ma csapatával közös szervezésben, amelyben a Kárpát-medence mintegy száz zenei produkcióját juttatja el az érdeklődőkhöz tíz egymást követő vasárnapon. Az alkalmanként tíz bemutatkozó fellépő az A38 Hajón ad koncertet, amelyeket a Hajónapló élőben közvetít a Facebook-oldalára.

A Vasárnapi Iskola bő két hónapon át tart május 10-étől kezdődően. Tíz olyan vasárnappal ajándékozza meg a közönséget, amelyen új szemléletű produkciókkal válik mindennapossá közelünkben az új zenészek, előadók, zenei világok, kísérletek, kezdeményezések bemutatkozása. Az online fesztivál koncertfelvételei a live streamek lezajlása után a Hajónapló YouTube-csatornáján lesznek elérhetők.


10:30 Tha Sudras - Félúton járunk a Vasárnapi Iskola tananyagában. Az ötödik nap első vendége a Tha Sudras


11:40 Volver La Vida  - Klasszikus művészek kalandozása a latin zene varázslatos világában. A Volver La Vida a Vasárnapi Iskola ötödik napjának vendége.


12:50 Deus Ex Quartet - Jazzből érkező kísérleti zenekart ismerhettek meg a Vasárnapi Iskola tananyagában.


14:00 Úzgin Űver - Mi történik, ha különböző népzenéket eresztünk össze attól elsőre távol eső stílusokkal? Az Úzgin Űver hagyományos és modern hangszerekkel-eszközökkel operáló koncertjén megtudhatjátok.


15:10 Mészáros Tamás és zenekara - Színészként is aktív felvidéki tehetséget ismerhettek meg a Vasárnapi Iskola ötödik napján.


17:00 Misztrál - Népdalok, versfeldolgozások, majd' húszféle akusztikus hangszer a színpadon: a Misztrál fellépésén szűk fél órát kalandozhattok abban a csodálatos világban, amit megalkottak a sokszínű zenéjükkel.


18:10 Modern Art Orchestra - Sokaknak nem kell bemutatni a Modern Art Orchestra művészetét. Aki nem ismeri, hallgasson bele most! Fekete-Kovács Kornél kortárs klasszikusokat jazzel elegyítő big bandje a Vasárnapi Iskola vendége az A38 Hajón.


19:20 Valami Swing - Django Reinhardt szerete hozta őket össze, mára saját stílusukban, azaz hot jazz & cool swingben utaznak. Hallgassátok meg a Valami Swing koncertjét!


20:30 A Dorota koncertjén egyvalamiben lehetünk biztosak: nem fogunk olyat hallani, amit már korábban hallottunk tőlük. A hangszereik okos használata mellett számos kreatív eszközzel játszó formáció az ötödik Vasárnapi Iskola vendége.


21:40 Cymbal Rush - Multidimenziós jazz-hopp & chil zenével, avagy a Cymbal Rush koncertjével zárul a Vasárnapi Iskola ötödik napi programja.