Koncert

Voga Viki - Brand New Vision - lemezbemutató koncert

Voga Viki előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. május 25. (szombat) 20:00
Ár: 4300 Ft, elővét: 3900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Voga Viki negyedik szerzői albumát elsőként hallhatja az A38 közönsége. Az életöröm és lelki szabadság igéjét hirdető funk-rock-electro-soul fúziójából összeálló friss és eredeti hangzás igazi zenei ínyencség, amely garantáltan megrengeti az A38 Hajót.


Voga Viktória 2001-ben Presser Gábor felfedezettjeként tűnt fel a zenei pályán, melyet egy közel 10 éves zenei együttműködés követett. Majd 2008-ban megjelentette első szerzői albumát (Don’t Hold It Back címmel) a soul, jazz és rhythm and blues sajátos fúziójával új színt festve a magyar zenei palettára.


Idén májusban debütál a szerző-énekes negyedik szerzői albuma, aminek hátterében egy teljes lelki és zenei megújulás áll, és melyet elsőként hallhat az A38 közönsége. A feszes funk-rock hangszerelést elektronikus elemek teszik izgalmassá, és az improvizatív gospel-soul stílusban felépített vokálok és Voga Viki elsöprő erejű hangja által születik meg a lemez címadó dalából származó „Brand New Vision” életérzés. Az életöröm és lelki szabadság igéjét hirdető friss és eredeti hangzás igazi zenei ínyencség, ami garantáltan megrengeti az A38 hajót.