Koncert

Voyage, Intimate Stranger (RCH)

Voyage előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. július 13. (szombat) 20:00
Ár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A VOYAGE a 90-es évek közepétől a 2000-es évek elejéig működő, viszonylag kevés azon magyar bandák egyike, akik már akkor angol nyelvű szövegekkel jelentkeztek. A csapat – nevéből fakadóan is – stílusosan az A38 hajón tér vissza, hogy a legújabb kori „hajóút” itt vegye kezdetét.


Az estet felvezeti az Intimate Stranger


Az eredetileg chilei székhelyű Intimate Stranger Európában is otthonosan mozog, immár harmadjára térnek vissza Magyarországra. Legutóbb a tavaly nyári Fekete Zajon játszottak, ahol sok új rajongót szereztek. A sikerükhöz - a magával sodró koncertélmény mellett - nagyban hozzájárult az is, hogy a zenekar élte a fesztivált, vegyültek a közönséggel és a többi fellépő koncertjén is ott buliztak. Az Intimate Stranger fellépett már az SXSW-n és a Lollapalooza fesztiválon, és olyan nevekkel osztozott a színpadon, mint Peter Hook, az Interpol, a Raveonettes vagy éppen az A Place To Bury Strangers, akiket a hajó közönsége is imádott. Hazájukban pedig pont olyan fontos részei a dark, shoegaze színtérnek, mint nálunk a Voyage. Érkezzetek időben, az Intimate Stranger is így teszi!


VIP jegyek (korlátozott darabszámban): 5.000,- Ft/db (2019. július 10-ig folyamatosan), ebben: belépés a Motorbárba, fotózás és dedikálás a zenekarral, VIP DJ set, plusz egyedi VIP ajándékcsomag.


A rendezvény menete:


19:00-20:00 óra: VIP vendégek fogadása a Motorbárban;


20:00-20:50 óra: INTIMATE STRANGER koncert


21:15-22:45 óra: VOYAGE koncert;


22:30 – 02:00 óra: WAVE CLUB a 80-as/90-es évek és napjaink legjobb new wave/szintipop/alter/indie/dark muzsikáival.


Felnőtt lett a távollét - fogalmazhatnánk így is, hiszen pontosan 18 évnyi kihagyás után csendül fel újra a New Age, az I Feel és a Last Tango.


A VOYAGE a 90-es évek közepétől a 2000-es évek elejéig működő, viszonylag kevés azon magyar bandák egyike, akik már akkor angol nyelvű szövegekkel jelentkeztek. A csapat – nevéből fakadóan is - stílusosan az A38 hajón tér vissza, hogy a legújabb kori „hajóút” itt vegye kezdetét.


A 80-as/90-es évek zenei világából merítő, a magyarországi klubok és fesztiválok mellett egykor Európát is megjárt bandával eltöltött másfél órányi időutazás során elhangzanak majd többek között a CD és kazetta formájában 1997-ben megjelent Vogue Again nagylemez, valamint a 2000-es The Busstopfaceman album dalai, továbbá új dalok is, amelyeknek frissessége és eredetisége jelzi, hogy ismét van mit mondani. A saját szerzemények mellett egy-egy igényesen átdolgozott Depeche Mode, Muse, illetve Cure nóta szintén megtalálható a repertoárban. Szintén újdonság, hogy a klasszikus, elektronikus dobokat alkalmazó hangszerelés mellett a felállás ezúttal élő dobbal egészül ki. Az elegáns megjelenés pedig természetesen most is kötelező!


A hab a tortán az estét a 80-as/90-es évek zenéivel lezáró Wave Club - hogy ott folytassák a srácok, ahol annak idején abbahagyták.


Ki ne hagyd hát az év egyetlen VOYAGE koncertjét, már most vedd meg a jegyeket!