Koncert

Warshow III. születésnap, vendég: Yellow Mood, BBBM

Warshow előadó
Dürer Kert (KISTEREM)
2019. november 09. (szombat) 19:30
Ár: 1000 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (KISTEREM)
1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Szeretettel hívunk meg titeket III. születésnapunk megünneplésére, aminek alkalmából egy közös szeánszra vendégünk, a Beach Beach&the Boogey Mango és a Yellow Mood. Erre az alkalomra új gitárossal és új dallal is készülünk!


Warshow - Melankolikus dallamok és dinamikus performansz. Összetört szívek mennydörgése. A 2016 őszén alakult Warshow hangzásvilágának alapját a pszichedelikus rock és a post-punk stíluselemei határozzák meg; ötvözve a füstös gitár riffeket, az örökmozgó énekes karcos hangját, a szintetizátor-betéteket, és az alkalmanként felcsendülő trombitaszót.


Yellow Mood - Sorozatos véletlenek és hihetetlen, sorsszerű események után 2019 februárjában a dobos Bózsing Hunor és a gitáros-énekes Héjja Norbert megalapította a Yellow Mood zenekart. Az improvizatív jam sessionökből hamar egy komoly, összeszokott zenekar lett, kiegészülve Dobos Kristóffal a basszusgitárnál, illetve Szilágyi Annával a billentyűknél. Zenéjükben a klasszikus rock, blues, és funky is jelen van, néhol megfűszerezve egy kis progresszív, színes hangzásvilággal, és három vokállal.


Beach Beach & The Boogey Mango - A spagetti westernben szörföző budapesti suhancok megint visszatérnek, rengeteg új számmal, egy lelkes bemelegítése a Warshow III. Szülinapjának!

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!