Koncert

Whizz-Bang, Ed Philips and the Memphis Patrol

Tátrai Tibor előadó
Szűcs Máté előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. december 08. (vasárnap) 20:00
Ár: 3800 Ft, elővét: 3200 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Száz év telt el a szesztilalom óta, de a kor hangulata most újra megjelenik december 8-án a Whizz-Bang és az Ed Philips and the Memphis Patrol közös koncertjén az A38 hajón! Ha szeretnéd egy estére megtapasztalni, milyen lehetett a ’20-as évek Amerikájában egy zenés klubban szórakozni, ott a helyed!


A Whizz-Bang a swing zenét és a rockabilly műfajt házasította össze pörgős, dinamikus zenéjében, a koncerten saját számaik mellett Brian Setzer feldolgozások és örökzöld slágerek is felcsendülnek – csak bírják a tempót a lábak!


A koncert másik főszereplője, az Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas. Az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.


Vendégek:


Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, érdemes művész,
Szűcs Máté nemzetközi hírű magyar brácsaművész, aki amellett, hogy a Berlini Filharmonikusok szólóbrácsása volt évekig, a genfi zeneakadémia (Conservatoire de musique de Genève) tanára is.


Az Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas. Az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás