Koncert

Žagar - Eastern Sugar 15: album-újrajátszó koncert

Žagar előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. szeptember 28. (szombat) 20:00
Ár: 3900 Elővét: 3500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Úgy nézhetjük végig a Szezont a koncerten, hogy nem látjuk, csak halljuk. Ahogy az elsőtől az utolsóig elhangzik róla minden dal, együtt ugrunk képzelt fejest a 2004-es Balatonba.


Tizenöt év telt el Török Ferenc Szezon című filmje és soundtrackje, az Eastern Sugar megjelenése óta. A Žagar ekkor mutatta meg először, milyen mértékben képes megújulni két lemez között: az Eastern Sugar 2004-ben hatalmas meglepetés volt a 2002-es debütalbum, a Local Broadcast világához képest. Egyedi íven vonul végig rajta az eklektika: a címadója pop-rock sláger, szerepel rajta “tipikusan Žagaros” űrjazz (Miss Balaton) és nyári lounge (Just For Fun), de találunk rajta indie popos blues utazást (Where an other Sun Shines) és pattogós breakbetet (Party Animals) is – és még nem is említettük az összes dalt.


Ezt az egy percet sem öregedett világot idézi meg az A38 Hajón Zságer Balázs zenekara szeptember 28-án, a 15. Újbuda Jazzfesztivál keretében. Úgy nézhetjük végig a Szezont a koncerten, hogy nem látjuk, csak halljuk. Ahogy az elsőtől az utolsóig elhangzik róla minden dal, együtt ugrunk képzelt fejest a 2004-es Balatonba.


Vendégek: Kutzora Edina, Ligeti György.