Koncert

Žagar - Lemezbemutató, vendég: Aiwa (live)

Žagar előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2019. május 17. (péntek) 20:00
Ár: 2900 Ft, elővét: 2400 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Žagar – Woods, Spirits & Sorcery - lemezbemutató


Hat év után új stúdióalbummal jelentkezik a Žagar. Új lemezükön nagy szerepet kap a természet és a természetfeletti. Ez alkalommal is nagy hangsúlyt kap a látványvilág.


“Spirits are not otherworldly ghosts from the distance but are the very nature of the forest. Trees have music in them, mushrooms are alive and singing - We learned our songs from them.”


Hat év után új stúdióalbummal jelentkezik a Žagar. A Zságer Balázs vezette formáció megalakulása óta megalkuvás nélkül járja saját útját – inspiráló, felemelő világot teremtve közönségének. A hazai elektronikus zenei színtér éllovasaként zenéjüket mindig a megújulás jellemzi. Új lemezükön nagy szerepet kap a természet és a természetfeletti. A témaválasztások most minden eddiginél szürreálisabbak: indián diablerók, trópusi rituálék, éneklő gombák és révülő tigrisek. Mindehhez Afrika és Dél-Amerika törzsi ritmusvilágát és a keleti zenék meditatív szellemiségét hívják segítségül. Ez alkalommal is nagy hangsúlyt kap a vizuális megjelenés, látványvilág. Az új album vinylen is megjelenik a Théque kiadó gondozásában és már kapható lesz a koncerten is!


Az estet a Farbwechsel kiadó meghatározó egyénisége, Nádházi Lajos azaz AIWA live actje nyitja.


Vendégek:


Gozlán Fatima – darbuka, djembe, ney


Bukky – vokál


+ meglepetés vendégek


Katona Kati - visuals