Koncert

Záróbuli // Boban Marković Orkestar // Hét Hat Club

Hét Hat Club előadó
Kobuci Kert
2021. október 02. (szombat) 19:00
Ár: 4000 Ft, elővét: 3500 Ft, early bird: 3000 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

III. Óbudai Világzenei Hét a KOBUCI Kertben


19:00 Hét Hat Club
20:30 Boban Marković Orkestar


A Hét Hat Club a Django Reinhardt-féle cigány jazz és a Balkán vad bulijainak szellemiségének fúziójaként született Budapesten, amely különös odafigyeléssel vegyíti az erdélyi, szerb, bolgár és macedón zenei tradíciókat a városi jazz szellemiségével.


A Boban Marković Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban…
Maga Boban Marković pedig már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint a világ legjobbja is, ezen következtetés szerint - és hát látva a magyarországi zenei helyzetképet is – állíthatjuk, hogy Magyarország első számú trombitása is!
A produkció minden közönséget mindig megbabonáz, és olyan Kusturica filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik.
Várunk minden Balkán és világzene rajongót, fanatikust, kedvelőt és érdeklődőt erre a páratlan alkalomra, hogy élőben hallhassa minden idők egyik legnagyobb trombitását és nagyszabású zenekarát!


Ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.