Koncert

Zenél a mozi! Cseh Tamás-est

Blue sPot előadó
Márta István előadó
ÓKK Csillaghegyi Közösségi Háza
2019. november 09. (szombat) 16:30
Ár: 2000 Ft, Jegyek csak elővételben, november 8-ig kaphatók.

Helyszín:

ÓKK Csillaghegyi Közösségi Háza
1039 Budapest, III. kerület Mátyás király út 11-15.

Cseh Tamás személyének, szellemének és munkásságának megidézése filmvetítéssel, beszélgetéssel és legemlékezetesebb dalaival.
16.30 Cseh Tamás film (magyar dokumentumfilm, 85 perc, 2000)
Személyes hangvételű, lírai portréfilm az énekesről, aki felkeresi életének, pályafutásának legfontosabb helyszíneit. A film vallomások sorozatából áll, meglepetésekkel, titkokkal, ismert és eddig soha el nem hangzott dalokkal.
18.00 A koncert felvezetéseként egy rövid beszélgetésre kértük fel Cseh Tamás pályatársait, barátait, hogy osszák meg a közönséggel emlékeiket a művészről. Meghívott vendégeink: Földes László Hobo és Márta István.
19.00 A Blue sPot zenekar koncertje: „Az én Cseh Tamás-kazettám” – tisztelgés Cseh Tamás és Bereményi Géza munkássága előtt legemlékezetesebb dalaikkal, újragondolt hangszerelésben.
A Blue sPot zenekar tagjai 2005 óta muzsikálnak együtt. „Stílusgyakorlatok” című albumukra felkerült egy Cseh Tamás-klasszikus is, ez adta az ötletet ahhoz, hogy egy egész estés műsort állítsanak össze ebből a különleges életműből.


A sorozatban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézik fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás