Koncert

Zuboly // Duckshell // Zajnal

Zuboly előadó
Duckshell előadó
Zajnal előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2021. október 14. (csütörtök) 19:00
Ár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Designer folk, multilingvisztikus sunshine punk, agrár hip hop. Ezekre mindenképp lehet számítani a három zenekar első közös buliján, „a hajón”. Ebből a három műfaji meghatározásból is sejthető, hogy mindhárom zenekart jellemzi a kísérletezés, a műfajokon átívelő stílus. Egy biztos, a hangulat forró lesz, még a hűvös októberi őszben is, ráadásul ez lesz az Zajnal új lemezének bemutatója is! Ott tali!


Zuboly - Dunai csángók? Alföldi betyárok? Nagyvárosi bujdosók? Csak zenészek, akik minden alkalomra készülnek valami meglepetéssel: Agrár hiphop.


A Duckshell zenekar bármerre is jár, soha nem felejti el az első próbájukon tett fogadalmat, melyet alaptörvénybe is foglaltak: bulizni és buliztatni! A zenekar fennállása óta többször bejárta Európát, sok esetben utcazenélésből keresve a napi betevőt, így kipróbálhatták magukat német, francia vagy épp spanyol közönség előtt is. Emellett megfordultak Budapest főbb klubjaiban és az ország számos pontján, fellépéseiket mindig hangos kurjongatás, égig érő zaj, és izzadt, mosolygó fejek kísérik.


Zajnal - Bár népi hangszereket használnak, klasszikus rocktól a funkyn keresztül a különböző elektronikus irányzatokig minden hatott rájuk. Eléggé eklektikus, városi zenét — designer folkot — játszanak, ami úgy tud megállni egy moldvai táncház szünetében, hogy közben egy hiphop koncerten sem zuhan le a színpadról. Kipróbálták.


A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (plasztikkártya, EESZT applikáció vagy EU Green Pass) és személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges.