Programkereső

Erre a hétre ajánljuk

Aranykapu Közösségi Karácsony

December 13-17., József Attila ltp., Budapest
Családias környezetben, ünnepi hangulatú faházakban mézeskaláccsal, forralt borral, kézműves termékekkel, valamint a színpadon változatos előadásokkal várja az Aranykapu Közösségi Karácsony az érdeklődőket a ferencvárosi József Attila-lakótelepen.

III. Szobaszínházi Fesztivál

December 15-16., Mátra Honvéd Kaszinó, Gyöngyös
Péntek
18 óra - Megnyitó
18:15 - Kívül-belül, Rév Színház (Győr)
20 óra - Kimondva-kimondatlanul - KB35 (Inárcs)
Szombat
16 óra - Csodaváró - Heine-Barabás Duó (Kartal)
17:45 - Irina - Rév Színház (Győr)
19:30 - mozART - Simon Attila (Budapest)
21 óra - Diogenész - Formanek Csaba (Budapest)

XI. Tiszaliget Fesztivál

December 16., Szolnok Városi Sportcsarnok
COOL HEAD KLAN 16.40
RUDÁN JOE BAND 17.50
LORD 19.10
KÁRPÁTIA 20.40
OSSIAN 22.30

Adventi Kastélynapok

December 16-17., Királyi Kastély Gödöllő
Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a gödöllői kastélyban a karácsonyi ünnepeket. A családoknak kínált kulturális program egyfajta ajándékként is értelmezhető, ugyanis a kastély sok izgalmas lehetőséget kínál a gyermekek számára.

Jegyajánló

II. Karácsonyi Retro Fesztivál

2017. december 28., 19:00
★ Groovehouse ★ KOZMIX ★ Csordás Tibi/Fiesta ★ Peat Jr. Fernando - Sheela ★ Szatmári feat. Jucus ★ Hip Hop Boys O.G. Duck Retro Show ★ Desperado ★ PéGé ★

Ügetőszilveszter

December 31., 13:00
-én óévbúcsúztató versenynap a Kincsem Parkban. Ügető és agárversenyek, színészek és sportolók hajtása, hatalmas nyeremények, fűtött bulisátor, video disco, valamint ingyenes állatsimogató és pónilovaglás vár rád. Ez a nap felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak. A belépés 18 éves kor alatt ingyenes!"

Fekete Zaj 2017 tél

2017. december 29., 18:00
Bejelentett fellépők: VHK - A Semmi Kapuin Dörömbölve lemezidéző Volkova Sisters Black Nail Cabaret The Last Days of Jesus (SK) Gustave Tiger Dereng Zivatar Slowmesh Rats Kill Bats Reason Weixelbaum Trió Dyas Helyszín: Dürer Kert (Budapest 14., Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Esküvői Kiállítás 2018

2018. január 27-28.
Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében - érthető módon -, hatalmas érdeklődéssel kísérve.

Nyereményjáték

Sárik Péter Trió – Jazzkívánságműsor Classic

A Sárik Péter Trió 2018. január 19-i koncertjén Bartók, Beethoven, Mozart, Saint-Saens műveinek átiratai lesznek hallhatók a Pesti Vigadóban. Játsszon a PORT.hu-val és nyerjen páros belépőt!

Hasznos és érdekes

Mert adni jó! - Kis karitatív körkép

Adni valóban jó, és mindenkinek, aki át szeretné élni az adakozás élményét, segítséget nyújt ez a cikk. A benne található - naponta frissülő - listában böngészhettek az adventi időszak a PORT.hu látókörébe került karitatív eseményei között. A felemelő kulturális élményt is össze lehet kötni az adakozás örömteli érzésével, így például egy jótékonysági koncerten dupla öröm érhet bennünket.

Bánkitó '18 = '28

Hírek a Bánkitó tájáról: Elkészült az idei Bánkitó Fesztivál aftermovieja, összeáltl a jövő évi koncepció és elkezdődött a jegyértékesítés.

Itt veheted meg kedvezményesen a jövő évi fesztiválokra a jegyed!

Ami a jegyértékesítést illeti, máris elindult a fesztiválszezon!

Nézz ingyen friss európai filmeket!

Második alkalommal rendezik meg az ArteKino online filmfesztivált.

Advent

Adventi vásárok

Elkezdődött a karácsonyvárás, megnyitottak az adventi vásárok, ünnepi díszbe borultak az üzletek, éttermek, főutcák és főterek. Engedjük át magunkat mi is a várakozás emelkedett élményének, engedjük el a gondokat és merítkezzünk meg a programokban! Egy kis időt mindenképpen szánjunk az adventi időszak élvezetére, hogy ne csak a rohanásról szóljanak az ünnepi előkészületeink.

Jön-jön-jön!

Ügetőszilveszter

2017. december 31., Kincsem Park, Budapest
Ügető és agárversenyek, színészek és sportolók hajtása, hatalmas nyeremények, fűtött bulisátor, video disco, valamint ingyenes állatsimogató és pónilovaglás vár rád. Ez a nap felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak. A belépés 18 éves kor alatt ingyenes!

III. Made in Pécs Fesztivál

2018. január 5-7., Pécs
2018. január első hétvégéjén Pécs újra a húrokba csap, a harmadik alkalommal számos új elemmel bővül a fesztivál.

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

2018. január 8-14., Fővárosi Nagycirkusz - Várkert Bazár
2018-ban jubileumát ünnepli az Európai Cirkusz Szövetség és az ünnep jegyében kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Cirkusz Fesztivál is, amikor a cirkusz világ legjobbjai gyülnek össze Budapesten, hogy megmutassák magukat a nagyközönségnek

Esküvői Kiállítás 2018

2018. január 27-28., Papp László Budapest Sportaréna
Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében - érthető módon -, hatalmas érdeklődéssel kísérve. Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell.

Juliette Binoche együtt sírt Borbély Alexandrával

A magyar színésznő meghatott köszönőbeszéde az egyik legkedveltebb videó a European Film Awards Facebook oldalán. Videó!

Pár perc alatt kelt új életre a több száz éves festmény

Látványos videót posztolt a művészettörténész - restauráció, ahogy eddig nem láthattuk!

Rendőrség: James Levine nem bűnös

Az Illinois-i rendőrség közölte, hogy nem emelnek vádat a neves karmester, James Levine ellen, mivel a harminc évvel ezelőtti eset idején 16 év volt a beleegyezési korhatár.

Emberkísérlet: iszapba borultam, hogy szebb legyek

Persze nemcsak abba, kaptunk krémeket, olajokat is, és tényleg megszépültünk!

Lila lesz 2018 színe!

A lombzöld után divatba jön a Dívány-lila!

Karácsonyi menü öt hozzávalóból: narancsos, csillagos tökleves

Videósorozatunkból karácsonyig megtanulhatod egy gyors, egyszerű és finom ünnepi ételsor elkészítését. Első rész.