Programkereső

Erre a hétre ajánljuk

Rosé Fesztivál

Július 19-22., Zamárdi

Zamárdi, és testvérvárosa Villány közös gasztronómiai és szórakoztató rendezvénye 4 napon át! A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Rosé Fesztivál 2018. július 19 és július 22. között lesz. Szórakoztató programokkal és ízletes borokkal várják júliusban a látogatókat Zamárdiba Városába. Balatoni és villányi borok, szórakoztató programok és koncertek várják az érdeklődőket.

SUN Festival - Solar United Natives

Július 19-22., Csobánkapuszta

Több mint 150 fellépő, egyedi dekó és vizuál, előadások és workshop-ok, gyereksarok. 2013 óta tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy egy időre elfeledkezzen mindenről, ami csúnya és gonosz, és pszichedelikus zenékkel ünnepelje a nap korongját. Az idén sem lesz másként.

UNDER FEST

Július 19-22., Gyál, Fundy-tó

Underground zenei fesztivál 4 helyszínen, Budapesttől 20 percre, a Fundy tónál! Underground zenei fesztivál 4 helyszínen, Budapesttől 20 percre, a Fundy tónál!

VI. Vecsési Moto-Rock Fesztivál

Július 20-21., Vecsés, Dobrovitz Lovasfarm

Július 20-21. között rendezik meg Vecsésen a VI. Moto-Rock Fesztivált immár 6. alkalommal.. A Dobrovitz Lovasfarm ismét megtelik „vasparipákkal”; lesz motor szépségverseny, motoros felvonulás, és számos koncert.

Művészetek Völgye Fesztivál

Július 20-29., Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend épületei minden nyáron tíz napra átalakulnak és az udvarok, templomok, közösségi terek megtelnek koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal. Idén több mint 1500 program várja a látogatókat 28 program helyszínen és 40 kisebb helyszínen.

Jegyajánló

11. Ördögkatlan Fesztivál

2018. július 31 - augusztus 8.

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak.

Benczúr Kerti Esték

2018. június 23. - augusztus 8.

Budapesten, a Benczúr utcai patinás épület kertjében második alkalommal nyílik meg a megújított szabadtéri színpad, ahol különleges nyári koncertekkel, színházi előadásokkal, klasszikus magyar filmekkel és sörterasszal várják  a látogatókat.

Vidéki Színházak Fesztiválja

2018. szeptember 3-9., Pesti Magyar Színház

A Pesti Magyar Színház fogadja a fesztivált, melynek keretében a hét nap alatt nyolc előadás  várja majd a színházkedvelő közönséget.

32. Mesterségek Ünnepe

2018. augusztus 17-20., Budai Vár

Családi fesztivál, ahol kicsik és nagyok ismerkedhetnek a népi tárgykultúrával, kipróbálhatják a népi mesterségeket, megcsodálhatják a kézművesek míves munkáit, találkozhatnak halbőr varróval, íjkészítővel, kalligráfussal, miniatűr készítővel és sok más, különleges mesterség képviselőjével.

Fesztiválhíradó

Júliusban ismét Magyarországon lép fel a Scooter

Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.

Különleges Borfesztiválra készülnek Tolcsván!

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre a nyár egyik legborosabb és (talán) legbulisabb fesztiválja, Tolcsvai Borfesztivál.

Hasznos és érdekes

Így lehet minden fesztivál műanyagmentes

2018-ban megszületett az összefogás: No Plastic Fantastic néven hozott létre szövetséget a Street Food Egyesület.

Megjelent a Balaton Sound Himnusza

Lotfi Begi, Jumodaddy és Myra Monoka nevét fémjelzi az idei Balaton Soundhimnusza, A Parton Várlak!

Jön-jön-jön!

VI. Óbudai Blues Fesztivál a Kobuci Kertben

Július 23-27., Kobuci Kert, Esernyős

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ez a találkozás mára a műfaj talán legfontosabb fővárosi ünnepévé nőtte ki magát.

East Fest 2018

Július 24-28., Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda

Idén is a jól megszokott helyszínen, a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival.

LB27 Reggae Camp Fesztivál

Július 24-28., Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

5 nap Jamaica ismét közeleg! Legutóbbi helyszínünkön, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont mögötti területünkön szól majd 5 napon keresztül a reggae 2018. július 24.– 29. között! Jelezzétek a munkahelyeken, írjátok be a naptáraitokba, hogy július utolsó teljes hete a kihagyhatatlan REGGAE CAMP! 

FEZEN Fesztivál

Július 25-28., Székesfehérvár

A nyárestéket koncertrengeteggel forrósítja a FEZEN 2018-ban is. Pitbull, Helloween, The Prodigy, Mr. Big, Enter: Shikari, Boban Markovic, Ákos, Ministry, Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Quimby – csak néhány név az idén 21 éves fesztivál kínálatából.