Programkereső

Hétvégére ajánljuk

Rock Aid Fest

Október 13-14., Jánossomorja
Ősszel újra összefognak a rockerek, hogy Bertalan Vilike gyógykezelését támogassák.

Őszi Kertészeti Napok

Október 13-15., Szent István Egyetem, Budapest
Fő események: virágkötészeti verseny és szombattól kiállítás, bemutatók a virágkötészeti verseny ünnepélyes eredményhirdetése és díjkiosztója szakmai műhelybeszélgetések vásár

Kürtőskalács Fesztivál

Október 13-15., Gesztenyés-kert, Budapest
A jól bevált ízek mellett ismét lesznek különleges kürtősdesszertek. Az új, izgalmas ízesítéseket csak a Fesztiválon leplezzük le a nagyközönség előtt. A háromnapos rendezvényen koncertekben sem lesz hiány.

Tállya BBQ Verseny & Fesztivál

Október 13-15., Tállya
A 6400 EUR összdíjazású verseny során közel 40 hazai és külföldi BBQ csapat fog egymással megmérkőzni, kísérőprogramja pedig egy nagyszabású, hamisítatlan blues- és borfesztivál lesz, izgalmas zenei és családi programokkal, utcazene versennyel, egyedi gasztronómiai- és borélményekkel.

Hegyvidéki Fitparádé

Október 14-15., MOMSport, Budapest
A multisport fesztiválon szombaton: Louie Koncz Classic International Bodybuilding verseny XIV. Judgement Day Szkander Világkupa XXVIII. Női, Férfi Felnőtt, Ifi, Junior, Masters Erőemelő Magyar Bajnokság Küzdősport bemutatók Fitexpo Fitparade International Men's Bodybuilding Semi Pro Fitparádé Crosstraining Showdown Hegyvidéki Úszóbajnokság

Magyar Fürdőkultúra Napja

Október 14., Országos
Ami a testnek jó, az a lelkünkig hat A rendezvény legfontosabb céljai - a magyar fürdőkultúra értékeinek felvonultatása, a fürdők népszerűsítése, valamint a kulturált fürdőlátogatás bemutatása - mellé évről évre tematikus programok társulnak.

Zalaegerszegi Retro Fesztivál

PROGRAM: 18:30 Kapunyitás 19:00 I LOVE RETRO DJ 19:30 Happy Gang 20:15 Ámokfutók 21:00: DJ Szatmári 21:30: Desperado 22:30 UFO 23:15 TNT Helyszín: Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Zalaegerszeg, Stadionút 3.)

Európai Art Mozi Nap

Október 15., Országos
"Európa mozizni megy!" - szól az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Európai Art Mozi Nap szlogenje, amely az európai film sokféleségét és a művészmozi, mint kulturális tér fontosságát hivatott népszerűsíteni. Az esemény TRAILERE.

Jegyajánló

WAKO Kick-box Világbajnokság

2017. november 6-11.
PROGRAM November 6. hétfő 10:00 - Megnyitó ünnepség 11:00-20:00 - Selejtezők November 7. kedd 10:00-20:00 - Selejtezők November 8. szerda 10:00-20:00 - Selejtezők, elődöntők November 9. csütörtök 10:00-20:00 - Elődöntők November 10. péntek 10:00-20:00 - Döntők, díjátadó November 11. szombat 10:00-16:00 - KIEMELT DÖNTŐK 19:00-22:00 - GÁLAMÉRKŐZÉSEK

Hasznos és érdekes

15 éves a Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

Egy tánctalálkozó, ahol a kortárs mozgásforma és az autentikus néptánc jól megfér egymás mellett, ahol a hagyomány és a modern összeolvad, hogy ezzel egy izgalmas egyveleget hozzon létre. Az idén 15 éves Kalászi Kortárs Tánctalálkozón fellép Góbi Rita Reptében című alkotásával, látható ifj. Zsuráfszky Zoltán és Tókos Attila Test-vér című darabja, valamint a Duna Táncműhely két procukciója is. De koncertet ad Frenk, a fesztivál pedig egy retrosprektív fotókiállítással is jubilál.

Jön-jön-jön!

Margó Irodalmi Fesztivál

Október 19-22., Tesla Budapest
Ősszel harmadszorra, összesítve már tizedik alkalommal lesz Margó Irodalmi Fesztivál: a kortárs irodalom magyar és külföldi legjavát bemutató, négynapos rendezvény idén is könyvvásárral egészül ki.

Hacktivity IT-biztonsági Fesztivál

Október 20-21., MOM Kulturális Központ, Budapest
2017-ben tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a HACKTIVITY konferencia, amely hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.

Mozinet Filmnapok

Október 20-23., Országos
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Mozinet Filmnapok sokszínű válogatásába orosz filmdráma, római nyüzsgésbe kalauzoló olasz családi tragikomédia, sőt, egy különleges hangvételű, részben Magyarországon forgatott misztikus thriller is helyet kapott.

Magyar Snooker Gála

Október 23., Gerevich Aladár Sportcsarnok, Budapest
A snooker ikonikus sztárja, a hatszoros világbajnok Steve Davis áll asztalhoz, ellenfele pedig a kétszeres világbajnok, walesi Mark Williams lesz. A mérkőzéseket pedig az elbűvölő skót játékvezetőnő, Michaela Tabb vezeti.

Szabadulószobák Éjszakája

Október 27., Budapest - Zalaszabar
Te ki tudsz szabadulni? Immáron IV. alkalommal, minden évben csupán egyetlen napon, a Szabadulószobák Éjszakáján több tucat szabadulószobában nyomozhatnak Magyarország szabadulós játék szerelmesei, 50% kedvezménnyel!

Budapest Auto Show 2017

Október 27-29., Millenáris, Budapest
Szeretnéd 2017 autós újdonságait egy helyen megnézni és szívesen körbejárnád a hazai újautó piacot? A Budapest Auto Show-n mindezt megkapod. Színes programok, tesztvezetés.

A KULT50 bemutatja: Alföldi Róbert

Színházban direktben nem politizál, azonban társadalmi kérdéseket, jórészt a hatalom mikro- és makroközösségi természetét boncolgatja. Alföldi Róbert a Fidelio gondozásában megjelent KULT50 kiadvány ötvenes listáján az első név.