Programkereső

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

Young Generation Art Fair

December 23-áig, Budapest, Goldberger Kortárs Művészeti Központ

Kortárs művészeti vásár a Godot Galéria szervezésében Idén harmadik alkalommal látogatható a Godot Galéria szervezésében az a grandiózus képzőművészeti kiállítás és vásár, amely a pályájuk elején álló képzőművészek alkotásait tárja a nagy közönség elé. A mostanáig pop-up helyszíneken megrendezésre kerülő esemény idén megtalálta végleges helyszínét, az alakulóban lévő Goldberger Kortárs Művészeti Központ 500 m2 –es kiállító terében. Az új és végleges helyszín történelmi légköre inspirálta, azt a tematikus képzőművészeti kiállítást, amely a vásár teljes ideje alatt látogatható, és amelynek címe „AB OVO”, vagyis a kezdetektől. A pályájuk elején álló fiatalok alkotásai már önmagukban is rezonálnak a kiállítás címével, habár ennél azért többről van szó. A Godot Galéria fennállásának 20. évfordulója alkalmával újabb progresszív tervek megvalósítása elé néz és 20 év után ismét vállalja egy nehéz kezdet kihívásait.

Finom Placc - Négy napos karácsonyi gasztrohappening a belvárosban

December 19-22., Budapest, ELLÁTÓkert

Mindenki visszasírja a régi idők karácsonyi hangulatát, mégis minden évben belecsúszunk ugyanabba a hibába. Az utolsó napokon próbáljuk beszerezni az ajándékokat, már szinte bármit megveszünk, csak mindenkinek legyen valami. Ezt a feszült hangulatot visszük tovább Szentestére. LEGYEN EZ IDÉN MÁSKÉPP!

Mézeskalács Meseváros Újpalotán 2018

December 20-áig, Budapest, Újpalotai Szabadidő Központ

Az Újpalotai Szabadidő Központ tisztelettel hívja és várja a XV. kerületben élő gyerekek, felnőttek, családok, alkotó kedvű közösségek jelentkezését egy káprázatos mézeskalács meseváros elkészítéséhez. A házakat a résztvevők otthon állítják össze, mindenki önálló elképzelései szerint alakíthatja és díszítheti alkotását.

MikulásGyár

December 21-éig, Budapest, Millenáris

2018-ban 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár akcióját. Idén minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, december 21-éig várják az adományokat a Millenáris Parkban 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 19 óráig. A MikulásGyár a térség legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett - nem ad hoc jellegű - jótékonysági akciója.

Gozsdu Karácsonyi vásár

December 23-áig, Budapest, Gozsdu Udvar

Gozsdu Karácsonyi Vásár Helyszín: Gozsdu udvar, Budapest, VII. ker., Király utca 13. – Dob utca 16. Hétfő és kedd kivételével inden nap, hétköznap déli 12 órától 19 óráig, hétvégén (szombat és vasárnap) de. 10 órától 19 óráig. Év végén idén is lesz a Gozsdu Udvarban két ünnep közi vásár, ezúttal az év utolsó péntek-szombat-vasárnapján (dec. 28-30.).

JÖN-JÖN-JÖN!

Szárnyas malac nap

December 29., Pécs, Bóbita Bábszínház

Ismét elrepült egy év a Szárnyas Malac hátán, így december 29-én a pécsi családokkal együtt mondunk neki búcsút a Bóbita Bábszínházban! Ezen a napon a legapróbbak "Tipegő-topogót" kapnak a kamarateremben, a nagyobbacskák megkereshetik "Az elveszett szaloncukrot" a Kós Lajos teremben, s akit még ezután is előadásra éhes maradt, az megtudhatja, "Mit eszik a micsoda?"

Bálna Advent

December 31-éig, Budapest, Bálna

Várnak mindenkit 2018.12.31-éig a Bálna Budapest épületébe és annak nyitott hátsó teraszára! Ebben az évben is számos ingyenes programmal, Budapest legnagyobb ingyenes jégpályájával, kézműves étel és ital különlegességekkel találkozhatsz a Bálna Advent Fesztiválon! INGYENES jégkorcsolya pálya csodálatos környezetben, dunai panorámával.

Adventi Vásár Vácon

December 31-éig, Vác, Március 15. tér

2018. telén is lesz Vácott Adventi vásár a város főterén, ahol jégpályával, embernagyságú alakokból készült Betlehemmel, különleges adventi koszorúval várjuk az idelátogatókat. A már évek óta megrendezésre kerülő forgatag számos programot rejt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, melyek ingyenesen látogathatóak. Rengeteg műsorral készülünk az ünnepekre, ahová mindenkit szeretettel hívunk és várunk, legyen az Mikulás, Karácsony vagy Szilveszter.  

Adventi Vásár Budapesten 2018

Január 1-éig, Budapest, Szent István Bazilika

Ugye te sem hagyod ki az idei Fényfestést, korizást és sok más programot? Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 11:00 – 22:00, Szombat-vasárnap: 10:00 – 22:00, Kivéve december 24.: 10:00 – 14:00  

Jegyajánló

VANESSA-MAE

2019. május 24., 20:00

A virtuóz napra pontosan 17 év után, májusban tér újra vissza Magyarországra.

50 éves a Táncdalfesztivál

2019. január 12., 18:00

Ismét megidézzük a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.

Global Control And Censorship

2019. január 20-ig

Európa több városát megjárt tárlat a megfigyelésről, az ebből fakadó félelmekről és annak hatásairól.

Nemzeti Lovas Színház

2018. december - 2019. tavasz

A színház Pintér Tibor vezetésével immár 10 éve hódít Magyarországon, az egyedülálló lovas produkcióival.

Letennéd az úszógumit? Így szabadulj meg a zsírtól!

Mutatjuk a legjobb karcsúsító gyakorlatokat.

5 módon is lehetsz alkoholista. Magadra ismersz?

Az alkoholizmus nem csak azt jelenti, hogy valaki túl sokat iszik.

7 finomság, ami úgy pörget reggelente, mint a kávé

Unod, hogy sárgul a fogad? Van mire lecserélni a kávét!

Színházi előadások az ünnepekre Budapesten
Színházi előadások az ünnepekre Budapesten

2018. december 25 -31. közötti időszakból válogattunk.

Jegyvásárlás