Programkereső

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

Adventi Forgatag - Tokaj - 2018

December 15., Tokaj, Tokaj belvárosa

A tavalyi Adventi forgatagot hagyomány teremtő szándékkal hozták létre, melyet idén újra megrendez a Tokaj Kincsei Egyesület. Gyerekműsorral, igazi Mikulással, interaktív gyermekprogramokkal, játszóházzal várja a kisebbeket a tokaji Adventi forgatag. Közel 50 kézműves és gasztronómiai árussal adventi vásár - közösségi kézműves foglalkozásokkal karöltve várja az ünnepelni vágyókat. Színpadi műsorokkal, tűzzsonglőrökkel, tombolával, adventi süteménysütő versennyel is készülnek a szervezők. A helyi rászoruló családok javára adományokat gyűjtenek.

Budaörs Karácsonya

December 16-ig, Budaörs, Templom tér

Egész napos közösségi városi rendezvény az advent idején, melyre szeretettel várják a családokat december 16-án a Templom térre. Szuper téli gyerek koncertek lesznek, fantasztikus előadók és zenészek várnak benneteket, ott lesz a Hahó Együttes, a Batyu Színház és a Rutkai Bori Banda is. Ismét fellép a Szélrózsa Néptáncegyüttes és a Csicsergő Óvoda gyerek produkcióit is megnézhetitek.

I. Győri Retro Fesztivál

December 15-16., Győr, Győr Városi Egyetemi Csarnok

PROGRAM: 18:00 Kapunyitás, Fellépők: VILÁGSZTÁR:  ALICE DeeJay. Hazai sztárvendégek: ÁMOKFUTÓK, GROOVEHOUSE, Mr RICK, UFO Együttes, DJ SZATMÁRI & JUCUS, HAPPY GANG, SPLASH, BETTY LOVE, DJ NÁKSI, Ex SOHO PARTY = Betty Love + Dj Náksi Attila.  

Advent a Hegyvidéken

December 23-ig, Budapest, Böszörményi út - Városháza tér

Egész napos nyitvatartással magyar iparművészek és kézművesek kínálják minőségi portékáikat: ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakásdekorációk, játékok, kézműves és design tárgyak és még sok más termék várja, hogy gazdára találjon. Az igényes kínálaton és finom falatokon kívül, számos ingyenesen látogatható program várja az érdeklődőket.

ArteKino online filmfesztivál

December 31-ig, INTERNET

Nézz egy hónapig ingyen európai fesztiválfilmeket! – Visszatér az ArteKino online filmfesztivál Idén harmadik alkalommal rendezik meg az ArteKino online filmfesztivált. A fesztivál december 31-ig fut és tíz olyan európai fesztiválfilmhez biztosít hozzáférést, amelyek korábban nem nagyon kerültek forgalmazásba Európa szerte. A válogatásba olyan filmek kerültek be, amelyek nagyszerűen szerepeltek az A-kategóriás filmfesztiválokon.

JÖN-JÖN-JÖN!

Nagy Győri Retro Fesztivál

December 22-23., Győr, Audi Aréna Győr

Ugye Titeket is elkapott már a retro láz? PROGRAM:18:00 Kapunyitás Fellépők: Sztárvendég: BONEY M, TNT, KASZA TIBI /nagykoncert/, KOZMIX /nagykoncert/, ZOLTÁN ERIKA, DESPERADO, KORDA GYÖRGY és BALÁZS KLÁRI, V-TECH, DJ DOMINIQUE.

Advent a Várkert Bazárban

December 23-ig, Budapest, Várkert Bazár

Ingyenes családi és gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, koncertek, kortárs iparművészeti vásár, adventi gyertyagyújtás, élő betlehem a Várkert Bazárban az adventi vasárnapokon. Napközben Kolompos együttes, Meseerdő Bábszínház, Klárisok zenekar, Netz produkció, Grimm-busz Színház, Kárász Eszter és az Eszter-lánc, Maszk bábszínház, majd esti programok, koncertek. 

Advent a Hegyvidéken

December 23-ig, Budapest, Böszörményi út - Városháza tér

Egész napos nyitvatartással magyar iparművészek és kézművesek kínálják minőségi portékáikat: ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakásdekorációk, játékok, kézműves és design tárgyak és még sok más termék várja, hogy gazdára találjon. Az igényes kínálaton és finom falatokon kívül, számos ingyenesen látogatható programok várják az érdeklődőket, hogy még tartalmasabbá váljon az adventi várakozás időszaka.

Bálna Advent

December 31-ig, Budapest, Bálna

Várnak mindenkit december 31-ig a Bálna Budapest épületébe és annak nyitott hátsó teraszára! Ebben az évben is számos ingyenes programmal, Budapest legnagyobb ingyenes jégpályájával, kézműves étel és ital különlegességekkel találkozhatsz a Bálna Advent Fesztiválon! INGYENES jégkorcsolya pálya csodálatos környezetben, dunai panorámával INGYENES zenei programok, forralt bor és street food, kézműves kiállítók, interaktív játszóház a gyermekek részére.

Jegyajánló

VANESSA-MAE

2019. május 24., 20:00

A virtuóz napra pontosan 17 év után, májusban tér újra vissza Magyarországra.

50 éves a Táncdalfesztivál

2019. január 12., 18:00

Ismét megidézzük a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.

Global Control And Censorship

2019. január 20-ig

Európa több városát megjárt tárlat a megfigyelésről, az ebből fakadó félelmekről és annak hatásairól.

Nemzeti Lovas Színház

2018. december - 2019. tavasz

A színház Pintér Tibor vezetésével immár 10 éve hódít Magyarországon, az egyedülálló lovas produkcióival.

Letennéd az úszógumit? Így szabadulj meg a zsírtól!

Mutatjuk a legjobb karcsúsító gyakorlatokat.

5 módon is lehetsz alkoholista. Magadra ismersz?

Az alkoholizmus nem csak azt jelenti, hogy valaki túl sokat iszik.

7 finomság, ami úgy pörget reggelente, mint a kávé

Unod, hogy sárgul a fogad? Van mire lecserélni a kávét!