Programkereső

Erre a hétre ajánljuk

Lábatlani Blues Fesztivál

Július 20-21., Lábatlan, Gerenday Kert

Az országosan, esetenként nemzetközileg is ismert együttesek, fellépők vonzzák a környező és távolabbi települések érdeklődő közönségét. A rendezvénynek vannak törzslátogatói, akik az ország számos távolabbi pontjáról érkeznek minden évben. A fesztivál célja a város kulturális rendezvényeinek színesítése és ismertségének elősegítése, nemcsak a környék, hanem az egész ország számára.

XXVI. Váci Világi Vigalom

Július 20-22., Vác, Duna-part

A 4 színpadon zajló műsorokon kívül templomi koncertek, kísérő rendezvények, valamint állandó és időszaki kiállítások is gazdagítják a programkínálatot. Minden korosztály számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt a fesztivál kínálata. Színvonalas gyerekprogramok, kézműves és játszóházi foglalkozások, színházi előadások, koncertek, képzőművészeti kiállítások szerepelnek az immár hagyományos összművészeti kulturális-szórakoztató fesztiválon.

Alföldi Street Food Fesztivál

Július 20-22., Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

A rendezvény 3 napján a szervezők felvonultatnak számtalan egyedi recept alapján készült street food ételeket. Lesz minden, ami szem szájnak ingere: sertés, marha, szárnyasokból készült étel különlegességek és megannyi sör illetve borféle.

Ütős Fesztivál Agárd

Július 20-22., Agárd, Szabadstrand

A "BENNED DOBBAN" jegyében pár nap bulit akarnak, fergeteget, ritmust, mosolyt. Programjukhoz olyan fellépőket, programelemeket kerestek, akik ÜTŐS (és persze minden más) hangszereikkel több generációhoz szólnak, magas szinten, színesen művelik stílusukat. Tavaly vendégük volt első külföldi formációként a máltai Tribali.

Szentendrei Ister Napok

Július 21-22., Szentendre, Dunakorzó

Szentendrén 2018. július 21-22-én kerül sor az immár több mint egy évtizede megrendezendő Ister Napokra, azaz a Duna ünnepére. A város helyi hagyományaira és népzenére épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes, családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenésgyertyaúsztatásmellett számtalan, a Duna köré szerveződő játék, táncház, koncert .

Jegyajánló

11. Ördögkatlan Fesztivál

2018. július 31 - augusztus 8.

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak.

Benczúr Kerti Esték

2018. június 23. - augusztus 8.

Budapesten, a Benczúr utcai patinás épület kertjében második alkalommal nyílik meg a megújított szabadtéri színpad, ahol különleges nyári koncertekkel, színházi előadásokkal, klasszikus magyar filmekkel és sörterasszal várják  a látogatókat.

Vidéki Színházak Fesztiválja

2018. szeptember 3-9., Pesti Magyar Színház

A Pesti Magyar Színház fogadja a fesztivált, melynek keretében a hét nap alatt nyolc előadás  várja majd a színházkedvelő közönséget.

32. Mesterségek Ünnepe

2018. augusztus 17-20., Budai Vár

Családi fesztivál, ahol kicsik és nagyok ismerkedhetnek a népi tárgykultúrával, kipróbálhatják a népi mesterségeket, megcsodálhatják a kézművesek míves munkáit, találkozhatnak halbőr varróval, íjkészítővel, kalligráfussal, miniatűr készítővel és sok más, különleges mesterség képviselőjével.

Fesztiválhíradó

Júliusban ismét Magyarországon lép fel a Scooter

Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.

Különleges Borfesztiválra készülnek Tolcsván!

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre a nyár egyik legborosabb és (talán) legbulisabb fesztiválja, Tolcsvai Borfesztivál.

Hasznos és érdekes

Így lehet minden fesztivál műanyagmentes

2018-ban megszületett az összefogás: No Plastic Fantastic néven hozott létre szövetséget a Street Food Egyesület.

Megjelent a Balaton Sound Himnusza

Lotfi Begi, Jumodaddy és Myra Monoka nevét fémjelzi az idei Balaton Soundhimnusza, A Parton Várlak!

Jön-jön-jön!

I. Bivaly Fesztivál

Július 27-28., Jászalsószentgyörgy

A kivételes hangulatú rendezvény céljaként tűzték ki, hogy újra felelevenítsék a régi idők vásári és fesztiválhangulatát. A másfél nap alatt színes programokkal, hagyományos mesterségek bemutatójával, ingyenes kézműves foglalkozásokkal és népi játszótérrel várják vendégeiket.

Pécsi Street Food - Food Truck Show

Július 27-29., Pécs, Zsolnay Negyed - Pirogránit udvar

Július utolsó hétvégéjén Pécs városának meseszép részén, a Zsolnay kulturális negyedben várunk Titeket minden földi jóval a guruló gasztronómia legjobbjai révén.

Formula 1 Magyar Nagydíj 2018

Július 27-29., Mogyoród, Hungaroring

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjainak népszerűsége a legnagyobb popsztárokéval vetekszik. És ez a sorozat immár harminchárom éve folyamatosan visszatér a Hungaroringre.

Szoboszlói Folkhétvége - Népzenei és Népművészeti Fesztivál

Július 27-29., Hajdúszoboszló

Július utolsó hétvégéjén a népművészeté és a néptáncé a főszerep. A színes forgatagban a népművészet mesterei változatos bemutatókkal várják az érdeklődőket a kézművesek utcájában. Esténként országos, nemzetközi hírű népzenekarok, szólisták, táncosok nyújtanak maradandó élményt.

TRAILER

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser. Nézd meg az előzetesd, amelyből az is kiderül, mit kezdtek a film alkotói a Queen frontemberének szexuális orientációjával.

A bőröd megmondja, igyál-e még vizet

A nagy melegben muszáj többet inni, mert baj lesz. Sebaj, gyorsan ellenőrizeheted, szükséged van-e egy kis plusz folyadékra.

Így lesz tökéletes a káposztasaláta

Nem hiszed el, de a legegyszerűbb a legjobb a coleslaw esetében is.

Így lehetsz a gyereked bizalmasa

Előfordult már, hogy a gyereked hozzád sem akart szólni? Mutatjuk, hogyan bírhatod szóra ilyenkor is.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás