Programkereső

Hétfői programok

Bőséghétfő

Béka Dezső nem tud koncentrálni a legyekre, mert csak a kövér hétfőt nézi, mely dagad a programoktól. Most melyiket kapja be, az okosítót, vagy a mulatozót-e? Vagy a mozis legyet legyen? Amíg a békaagy hezitál, az emberek döntenek, és elmennek mindegyikre, persze, csak egyenként. Mindenki válasszon egy magának valót, és menjen oda!

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

Eleven Ősz Fesztivál a Bartók Béla Boulevard-on 2021

Budapest, szeptember 17-19.

Izgalmas kulturális programok, művészeti foglalkozások, zene, színház és gasztronómiai ínyencségek a Bartókon! Galéria- és műteremlátogatással, egyedi kortárs alkotásokkal és köztéri installációval, valamint különleges alkotóműhelyekkel, továbbá a Bartók Béla Boulevard rejtélyeibe vezető sétákkal, túrákkal vár mindenkit az Eleven Ősz programsorozata.

PécsLIT Fesztivál

Pécs, szeptember 14-19.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő PécsLIT Fesztivál szeptember 14. és 19. között hat napra a hazai irodalom fővárosává teszi Pécset. Az őszi programsorozat erősíteni kívánja a város irodalmi hagyományait ott, ahol korábban élt, alkotott és könyvtárosként is tevékenykedett Weöres Sándor, Csorba Győző és Bertók László.Abban a városban, amelyben már több mint hat évtizede működik a Jelenkor folyóirat, amely jelenleg is meghatározó szereplője a hazai kortárs irodalmi közegnek.

11. Frankofón Filmnapok

Budapest, szeptember 14-19.

Az áprilisi online fesztivál után végre újra mozivásznon érkezik hozzátok a francia nyelvű filmek legjava szeptember 14. és 19. között. Az összesen 15 alkotást - vígjátékokat, fesztiválfilmeket, romantikus játékfilmeket, drámákat és restaurált klasszikust is - tartalmazó program az Uránia Nemzeti Filmszínház mellett az Art+ Cinemában és a Francia Intézetben várja az érdeklődőket. Isabelle Huppert, Omar Sy, Monica Bellucci, Audrey Tautou, Gaspar Noé - igazi sztárparádéval és meglepetés vendégekkel várnak benneteket a mozitermekbe.  

Belvárosi Családi Piknik

Budapest, szeptember 18.

Szeptember 18-án 10 és 18 óra között koncertekkel, bábelőadásokkal, kézműves programokkal és a Belvárosi Közösségi Tér szeptemberi foglalkozásainak bemutatkozásával várnak benneteket az ingyenes családi fesztiválon! Színpadi programok:10:00 MárkusZínház: Az égig érő fa11:00 Megnyitó12:00 Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje: Játszóházi rokkendroll13:45 Kamilla és Fogas: Régimódi bohóctréfák újmódi gyerekeknek15:15 Ringató17:00 Farkasházi Réka és a TintanyúlA réten:11:15 Langaléta Garabonciások: Hórihorgas lovagok13:00 Bartha Tóni Bábszínháza: Paprika Jancsi vásári bábjáték14:30 Délibáb Társulat: Az elveszett királyság16:15 Tintaló Társulat: Horgászni tilos!Egész nap:Kézműves foglalkozásokJógakalandBartha Tóni csúzlizdájaNépi játékokKosaras körhintaZsonglőr játszóházUgrálóvárLabdatengerNinja Kid pályaTintaló cirkuszV.30 Belvárosi Sportközpont bemutatkozásaKiskirálylány kuckójaBRFK: bűn- és balesetmegelőzési játékok, kerékpár gravírozásLufihajtogatásArcfestés  

IKEA Festival

Online, szeptember 13-16.

Megismerheted, hogyan tekint a jövőbe az IKEA, és milyen ötleteket kínál a megfizethető és fenntartható otthonhoz.

Gyulai Pálinkafesztivál 2021

Gyula, szeptember 16-18.

Az Alföld legnagyobb gasztro rendezvénye

I. GinFest Budapest

Budapest, szeptember 16-18.

A gin szerelmeseinek kedveznek

Angyalföldi Utcafesztivál 5.

Budapest, szeptember 17.

8. éve rendezik meg a nyári programsorozatot

Édes Napok Budapest - 2021.

Budapest, szeptember 17-19.

Az év legédesebb hétvégéje

Szabihíd-OFF / Our Space

Budapest, szeptember 17-19.

A Bacsó Béla utca megnyitott szakasza ad helyet a Szabihíd-nak.

X. Zalaegerszegi Sörfesztivál

Zalaegerszeg, szeptember 17-19.

Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörfesztiválja

4 jel, amiből észreveheted, hogy a partnered kontrollálni próbál

Úgy érzed magad, mint egy kalitkába szorult madár?

Amikor elhagyja az embert a józan esze: 10 egészen bizarr okból elkövetett bűncselekmény

Moziban telefonozás, bizarr okkult rituálék, WiFi-jelszó és facebookos fogadás miatt is öltek már embert.

Kihaló mesterségek: a harangöntéshez emberi haj, tojás és méhviasz is kell

Kihaló mesterségek sorozatunkban a harangöntő mesterségét mutatjuk be. Őrbottyánban jártunk, Gombos Miklósnál és fiánál.

Kockázatvállalás, függetlenség, önrendelkezés: ennyi mindent taníthatnak az apák a lányaiknak

Az apáknak egyedülálló és pótolhatatlan szerepe lehet a lányok életében.